Hava Durumu

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNDEN TEKNİK GEZİ

İMSİAD’DAN ÖĞRENCİLERE TEORİYİ PRATİKLE BİRLEŞTİRME FIRSATI… ÖĞRENCİLER RIZVANOĞLU İNŞAAT’IN ŞANTİYELERİNİ ZİYARET ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNDEN TEKNİK GEZİ
 İnşaat Mühendisleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi öğrencilerini şantiyeleri gezdirmeye devam ediyor. 

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitim gören öğrencilerle ilgili projeler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda İMSİAD’ın organizasyonuyla düzenlenen teknik gezide öğrenciler Rızvanoğlu İnşaat’ın “Rızvanoğlu Plus” projesini inceledi. 

Gerçekleşen teknik gezide İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün önderliğinde öğrenciler “Rızvanoğlu Plus” şantiyesini gezme fırsatı yakaladı. Henüz yapım aşamasında olan projenin şantiyesini ziyaret eden öğrenciler, Rızvanoğlu İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Rızvanoğlu ve Rızvanoğlu İnşaat yetkililerinden proje ile ilgili bilgiler aldılar.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Rızvanoğlu İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Rızvanoğlu, bu tip gezilerin öğrencilerin bilgilerine bilgi katması ve şantiye atmosferini görmesi açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti. 

Fark yaratan bir proje…

Etkinliği gerçekleştiren İMSİAD ve UÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün’e teşekkür eden Rızvanoğlu, proje ile ilgili de bilgiler verdi. Rızvanoğlu İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Rızvanoğlu şunları söyledi: “Projemiz iş yerleri ve konuttan oluşan 2 bölümlü bir proje. Konutlar ile iş yerlerini birbirinden ayırdık. İş yeri bloğunun üzerinde ortak havuz ve koşu parkuru var. 50 daireden oluşan konut bloğunun olduğu yerin üzerinde ise bayanlara ait bir havuz var. Bu sayede ortaya özellikle bir proje çıkacağını, böyle bir projeyi Bursa’da ilk defa hayata geçirerek fark yaratacağımızı ve sektöre de dinamizm kazandıracağımızı düşünüyoruz. Projemizi 2018’in Mart - Nisan aylarında bitirmeyi planlıyoruz.”

Öğrenciler şantiye çamurunu tattılar…

UÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün ise şöyle konuştu: “Bugün Bursa’nın önemli inşaat firmalarından Rızvanoğlu İnşaat’ın özellikli projesini gezme şansına sahip olduk. Hakikaten teknik özellikleri, yerleşimi, konumu, tercih ettiği boyutlar ve mimari kimlik tarzıyla çok özel bir proje. Öğrencilerimiz açısından çok verimli bir gezi oldu. Öğrencilerimiz projenin henüz beton dökülmemiş hali ile birlikte donatı yerleştirmeyi de görmüş oldular. Ayrıca şantiye atmosferini yaşayıp şantiye çamurunu görmüş ve tatmış olmaları da onlara güzel bir deneyim kazandıracaktır. Hem bizi davet ettikleri için, hem de Bursa’ya böyle güzel bir eser kazandıracakları için kendilerine ve projenin düzenleyicisi İMSİAD’a teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.