Hava Durumu

İZNİK'Lİ GENÇLER SEMT SAHASINA KAVUŞTU

İznik'li Gençler Eşrefzade mahallesinde bir semt sahasına daha kavuştu. İznik Eşrefzade Mahallesi Semt Sahası açılış kurdelesini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek'in katılımı ile birlikte kestiler.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İZNİK'Lİ GENÇLER SEMT SAHASINA KAVUŞTU
 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker ve teknik heyet çiçeklerle karşıladı. Öğrenci, gençlerin ve İznikspor altyapısının da katıldığı açılış töreninde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İznikspor'a bir otobüs sözü verdi.


Semt sahası açılış töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı konuşmada "Bursa'mızın yanında tüm ilçelerimizde de  yaşanabilir bir kent yolundaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Özellikle en büyük hedefimiz Bursa ve İlçelerimizi spor kenti yapmaktır. Bursa'da ve ilçelerimizde 7 den 70 herkese spor yaptırabilmektir. Bu kapsamda bir yandan bursa merkezinde,bir yandan da İlçelerimiz ve mahallelerimizde spor tesisi kazandırma çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İşte onlardan biriside İznik'te bugün açılışını yaptığımız Eşrefzade Mahallesi Semt sahasıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak İznik için önemli bir merkez olan Eşrefzade Mahallesinde, İznik'in merkezi ve kalbinde yaptık. Burada Sunu çim saha aynı zamanda voleybol ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bölgedeki gençlerin ve insanların rahatlıkla spor yapabileceği İznik spor'unda idmanlarını yaptığı güzel bir tesis oldu. Hedefimiz burada gençlerimizin spor yapmaları ve boş zamanlarını en güzel bir şekilde değerlendirmeleri sağlamak. Hem futbol sahamız, hem voleybol ve basketbol sahamız bölgemize, İznik halkımıza hizmet etmiş olacak. Şimdiden tüm gençlerimize, amatör sporumuza ve İznik'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise konuşmasında " Bu gün 15 Aralık 2016 İznik için bir milattır. 15 Aralık'ta İznik'te tarih yazılıyor. Bu gün onlarca tesisin temelini attıktan sonra yine 7 den 70 hizmet verecek olan Suni Çim saha, Voleybol sahası ve bir de basketbol sahası olmak üzere üç ayrı tesisinde burada açılışını gerçekleştiriyoruz. İşte etrafımızda bir sürü gençler var. Bunlar 2023 gençleri, bunlar 2053 gençleri bu gençler bu sahalarda istifade edecekler. Bizlere her zaman destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye şükranlarımı sunuyorum. Bu sahalarda İznik'imiz için hayırlı uğurlu olsun İnşallah" dedi.


Açılışın ardından öğrenci ve gençlerle fotoğraf çektiren protokol üyeleri şut atışlarının ardından bölgeden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.