Hava Durumu

Kafkasyalılardan Belediye Başkanı Ali Özkan’a Ziyaret

Merkezi Ankara’da olan Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAF-FED) Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ve beraberindeki heyet, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek çeşitli görüşmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kafkasyalılardan Belediye Başkanı Ali Özkan’a Ziyaret
 Karacabey, 15.12.2016 – 1800’lü yılların ortalarından itibaren, ana vatanlarından koparılarak Anadolu’ya göç etmek zorunda bulunan ve  ‘Çerkesler’ adı ile bilinen Kafkasya kökenlilerin, kültürlerini yaşatmayı hedefleyen Kafkas Dernekleri Federasyonu yetkilileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek çeşitli istişarelerde bulundu.

 

Merkezi Ankara’da olan Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAF-FED) Genel Başkanı Yaşar Aslankaya başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, federasyon üyelerinin yanı sıra; Karacabey Kuzey Kafkasya Kültür Derneği Başkanı Serkan Kaya ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

 

STK’larla Sürekliliği Olan Çalışmaları Önemsiyoruz

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak çalışmanın önemine vurgu yaparken, göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirilen birçok projede, STK’larla işbirliği içerisinde hareket ettiklerini belirterek, STK’ların önemine değindi.

 

Konuk dernek yöneticileri de belediyenin Kafkasya kültürünün geliştirilip yaygınlaştırılması konusunda gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.