Hava Durumu

Karacabey Belediyesi’nden Uluslararası Başarı

Son dönemde kent yönetiminde gösterdiği üstün başarı ile dikkatleri üzerinde toplayan Karacabey Belediyesi, uluslararası ölçekte önemli bir başarıya daha imza attı

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Belediyesi’nden Uluslararası Başarı
 §  Avrupa Leylek Köyleri Birliği’nin Türkiye'deki tek temsilcisi olan Karacabey Belediyesi’nin, leylek köyü olarak da bilinen Eskikarağaç Mahallesi’nde gerçekleştireceği, leyleklerin yaşam ortamlarının iyileştirilmesine yönelik projesi, Avrupa’dan 30 Bin Euro tutarında proje desteğine layık görüldü.

 

Karacabey, 13.12.2016 - Kent yönetiminde birbiri ardına sosyal, ekonomik ve kültürel projeleri hayata geçirerek önemli çalışmalara imza atan ve finansal yönetim açısından sergilediği performansla da adından başarıyla söz ettiren Karacabey Belediyesi, ses getirici başarılarını sürdürüyor.

 

Avrupa Leylek Köyleri Birliği’ne önceki yıl üye olarak bu konuda Türkiye’nin tek temsilcisi olan Karacabey Belediyesi’nin, leylek köyü olarak da bilinen Eskikarağaç Mahallesi’nde gerçekleştireceği leyleklerin yaşam ortamlarının iyileştirilmesine yönelik projesi, Avrupa’dan 30 Bin Euro tutarında proje desteğine layık görüldü.

 

Leyleklerin Yaşam Alanlarının İyileştirilmesi Amaçlanıyor

 

Almanya merkezli Euro Natur ve Lihtenştayn merkezli Ciconia isimli Doğal Hayatı Koruma Vakıfları tarafından, parasal desteğe hak kazanan proje kapsamında, Karacabey Eskikaraağaç Mahallesi’nde leyleklerin yaşam alanlarının iyileştirilmesine yönelik 1 yıllık uygulama çalışmalarının yürütüleceği bilgisi verildi.

 

Projelerimiz Sürecek

 

Karacabey Belediyesi başkanlık makamında, proje danışmanları Prof. Dr. İsmet Arıcı ve eşi doğa gönüllüsü Franziska Arıcı ile birlikte yürütülecek çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe olarak sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik atılımlar kadar, turizm ve doğal değerlerin de korunmasına büyük önem verdiklerine vurgu yaparken, ülke adının duyurulması adına bu tarz projeleri geliştirmeye de kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.