Hava Durumu

Kardan geriye kalan gülümseten anlar

Bursa’da karın keyfini traktör üzerinde çıkaran adrenalin tutkulu köylülerin karlı yolda drift yaparken çektikleri görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Yurdun dört bir yanında vatandaşların karla imtihanı devam ederken, Bursa'da yoğun kar yağışını eğlenceye çevirenlerin görüntüleri izleyenleri tebessüm ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kardan geriye kalan gülümseten anlar
 Bursa’da son 3 gündür etkili olan kar yağışı yollarda bazı sürücülerin kabusu olurken bazıları da karlı havanın tanıdı çıkardı.
Merkez Osmangazi ilçesi Gündoğdu Mahallesinde traktörleri ile kar üzerinde drift yapan köylülerin sosyal medyada paylaştığı görüntüler binlerce kişi tarafından izlendi.
Ankara yolu üzerinde daha önce kuraklık fotoğraflarıyla gündeme gelen Gölbaşı kar yağışının ardından doldu. Buz gibi suya giren bir vatandaşta o anlarını çekip paylaştı.
Yoğun kar Türk halkının sanata olan yatkınlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Evinin terasına kardan tank yapan bir kişi borudan yaptığı namluya barut koyup ateşledi. Kayda aldığı o anları milyonlar izledi. Bir çocuğun kardan yaptığı motosikletin üzerine oturduğu fotoğrafta büyük beğeni topladı. Yıldırım ilçesinde bir kişinin de tarlada atv üzerinde yaptığı driftler ilgiyle izlendi. Soğuktan donmak üzere olan kuşu alıp yaktıkları ateş üzerinde ısıtan gençlerde çektikleri video ile binlerce kişinin takdirini topladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.