Hava Durumu

KAYMAKAM GÖRÜCÜ’DEN İNEGÖL BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Kaymakam Şükrü Görücü, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Pandemi sürecinde yapılan denetimler hakkında bilgi alan Görücü, Zabıta ekiplerine de bu süreçteki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2020 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2020 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
KAYMAKAM GÖRÜCÜ’DEN İNEGÖL BELEDİYESİ’NE ZİYARET
İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Sabah 10.00’da gerçekleşen ziyarette ilk olarak Başkan Alper Taban’ı makamında ziyaret eden Görücü, pandemi sürecine ilişkin istişarelerde bulundu. İnegöl’de kısıtlamalarla birlikte vaka sayılarında düşüş yaşanırken, bu süreçte kolluk kuvvetleriyle birlikte her an sahada görev alan Zabıta Ekiplerinin de özverili çalışmasının etkisi büyük oldu. Kaymakam Görücü, Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmaları başta olmak üzere pandemiyle ilgili mücadele veren tüm birimler için Başkan Alper Taban’a teşekkür etti. Alper Taban da Görücü’ye ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Kaymakam Şükrü Görücü, Başkan Taban’ın ardından Zabıta Müdürü Bilal Aktürk’ü de ziyaret ederek Zabıta Müdürü Aktürk nezdinde tüm zabıta ekiplerine çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.