Hava Durumu

KİBARLIK BUDALASI BURSALI SANATSEVERLERLE BULUŞTU...

Pandemi sonrası Açık Hava Tiyatrosu’nda Moliere’nin ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’, ünlü tiyatrocu ve yazar Haldun Dormen ile usta sanatçıların performansı ile Bursa'da sanatseverlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2020 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2020 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
KİBARLIK BUDALASI  BURSALI SANATSEVERLERLE BULUŞTU...
Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in  Kibarlık Budalası adlı tiyatro oyunu ile sahneye çıkan 92 yaşındaki sanatçı ayakta alkışlandı. Kedi Tiyatrosunda sahnelen oyunun bu sene 12'nci yılı ve 654'üncü oyunu Bursa'da oynandı. Kibarlık Budalası'nın uyarlamasını İpek Kadılar yaptı. Hakan Altıner'in sahneye koyduğu oyunun koreografisi Mikel N. Vidhi, kostüm tasarımı Türkan Kafadar, dekor tasarımı Gizem Gürsel - Sedef Kermen, ışık tasarımı  Cengiz Özdemir'e ait. Oyunda Haldun Dormen, Göksel Kortay, Hakan Altıner, Damla Cercisoğlu, Efe Yeşilay, Anıl Yülek, Caner Tör, Reyhan Aydınsel ve Burcu Akyürek rol alıyor.

Açık Hava tiyatrosunda sahnelenen oyunu organize eden  Ned yapım ve Bursa Tiyatro pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirdiklerini belirterek ; Etkinlik kurallarını açıkladılar.

Etkinlik Kuralları
- Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.
- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.
- Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır. HABER: HALUK YALÇINKAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.