Hava Durumu

Mahallesini temizleyen kişiye Altepe'den çevre ödülü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her gün Mudanya ilçesinde yaşadığı mahallede temizlik yapan Ata Altın'ı ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mahallesini temizleyen kişiye Altepe'den çevre ödülü
 Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Altepe, her sabah Yörükali Mahallesi'ni gönüllü olarak temizleyen 74 yaşındaki emekli Altın ile Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasındaki makamında bir araya geldi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal ve Yörükali Mahalle Temsilcisi Seyit Ahmet Türkmen ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı ziyarette Recep Altepe, örnek davranışından dolayı Ata Altın’ı tebrik etti.
 

Bursa'nın her türlü nimeti bünyesinde bulunduran özel bir şehir olduğunu ifade eden Altepe, ''Yeşile, çevreye sahip çıkmalı ve Bursamızı korumalıyız. Bu noktada örnek bir faaliyet gerçekleştiren, her gün Mudanya'dan Yörükali'ye giderek gönüllülük bilinciyle mahalleyi temizleyen Ata Altın'ı tebrik ediyorum. Yaşadığımız yere hissedilen sevgi ve çevre duyarlılığı çok önemli. 74 yaşındaki çevreci Altın'ın bu gönül işi çok anlamlı, güzel ve örnek bir davranış.'' dedi.
 

Ata Altın da gönüllü olarak mahalleyi baştan başa temizlediğini dile getirdi.
 

Başkan Altepe, daha sonra Altın'a madalya ve plaket verdi.




Kaynak: AA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.