Geçtiğimiz haftadan bu yana aralıklarla devam eden yağışlar pek çok şehirde olumsuzluklara neden olurken, dün akşam bölgemizde şiddetini arttıran yağışlar mevsimlik işçileri de etkiledi. Özellikle Kurşunlu ve Çitli bölgesinde konaklayan mevsimlik işçiler yağıştan etkilendi.
İnegöl Belediyesi, yağış sonrası mevsimlik işçilerin kaldığı bölgelere yardım için harekete geçti. Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 46 aileye gıda yardımları dağıtılırken, aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü de mevsimlik işçilerin konakladığı alanlarda yollara mıcır serdi.
Mevsimlik işçilerinin yardımına İnegöl Belediyesi koştu
İnegöl Belediyesi, Kurşunlu ve Çitli bölgesinde yoğun yağıştan etkilenen mevsimlik işçilere yardım elini uzattı. Bölgede hem yollarda ve çevrede düzenlemeler yapıldı hem de gıda yardımları gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
1
Bilim meraklıları ödüllerine kavuştu
2
İnegöl'de Kent Müzesi, kurtuluşun 100. yılına...
3
Büyükataman'dan 'yeni anayasa' sinyali
4
Edebiyat Müzesi’nde fanzin kültürü ve edebiyatı...
5
Bursa’da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü
6
Bursa’da başıboş atlar yollarda cirit atıyor
7
Mudanya 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödülleri...
8
Bekçiler fark etti, facia önlendi
9
ULUTEK’te geliştirilen robot, virüsleri yok ediyor
10
Aydınlatma işi yaptırılacaktır
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:25

GÜNEŞ
06:03

ÖĞLE
13:14

İKİNDİ
17:04

AKŞAM
20:16

YATSI
21:47
SIRADAKİ HABER