Hava Durumu

MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ’TEN NETTECH’E ZİYARET

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, AK Parti Bursa İl Yönetimine seçilen Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik’i ziyaret etti. Nettech ve Helt yerel markaları, mobil teknolojiler ve yerli üretim ile ilgili bilgi aldı

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2021 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2021 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MİLLETVEKİLİ ATİLLA  ÖDÜNÇ’TEN NETTECH’E ZİYARET
Ziyarette, Nettech ve Helt markalarında cep telefonu, tablet, akıllı saat aksesuarları üretiminde dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Mehmet Refik Selik, Türkiye’de bir ilk olan Nettech Store+Service Mağaza Konseptine İngiltere, Amerika, Almanya gibi birçok ülkeden franchise talebi aldıklarını belirtti.  

Mobil teknoloji ürünlerinde 47.000 çeşidiyle Türkiye’nin en büyük aksesuar üreticisi konumunda olduklarını belirten M. Refik Selik, Nettech ve Helt markalarında kalite standartlarının önemine vurgu yaptı. Selik, “Üretimde uluslararası standartlar, çevreye ve insan sağlığına duyarlı ürünleri üretiyoruz. Ürünlerimiz, CE standartlarında CE (Conformite European), RoHS (Resriction of Hazardous Substances Directive) LVD Report (The Low Voltage Directive)  TCT Certificate of Compliance (Through Measurement Detection Technology Certificate of Compliance)  EMC Report (Electromagnetic Compatibility),  TSE HYB,  TOBB Global Standartlar Merkezi Tescil Belgesi, Marka Tescil Belgelerine sahiptir” dedi.

Store ve servis hizmetini birleştirerek Türkiye’de fark yarattıklarına dikkat çeken M. Refik Selik, çeyrek asırlık tecrübeyle hızlı servis hizmeti sunarak müşteri memnuniyeti sağladıklarını anlattı. Selik, “Uzman kadro ile 45 dakikada ekran ve batarya değişimi hizmeti veriyoruz.  Birçok telefon, tablet, akıllı saat markasının tamir işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Nettech Store+Service Mağazalarında ön cam ve arka cam değişimi, entegre değişim, şarj soket, kamera lens, kasa, kapak, iç kulaklık, buzzer, tuş bordu, home tuş değişimi gibi birçok işlem yapılabiliyor. Sıvı temasında arıza tespiti yapılarak en kısa sürede bilgi veriliyor. Akıllı telefonların dışında, akıllı saat ve tablet tamir işlemleri de gerçekleştiriliyor”

Nettel Group Başkanı Mehmet Refik Selik’i dikkatle dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç şunları söyledi. “Görüyoruz ki, mobil teknoloji yerli ve milli olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye’nin geleceğin süper gücü olacağını gören dünya devleri ülkemizi büyük bir yatırım üssüne dönüştürüyor. Yurtdışından dünyanın teknoloji bilişim ve yazılım merkezlerinden üretimlerini gerçekleştirerek güncel teknolojiyi ülkemize getiren ve Bursa’da kendi markalarını yaratan Mehmet Refik Selik’e ve Nettech ekibine başarılar diliyorum.

Nettel Group Kurumsal İletişim Direktörü Bahar Erkan’ın da katıldığı ziyarette Atilla Ödünç’e Bursa Markaları olan Nettech ve Helt ürünlerinden oluşan mobil aksesuar ürünleri hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.