Hava Durumu

MİNİKLERDEN BÜYÜK DUYARLILIK

YILDIRIMLI MİNİKLER, ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE ERTUĞRULGAZİ POLİS KARAKOLUNU ZİYARET ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MİNİKLERDEN BÜYÜK DUYARLILIK
 Yıldırımlı minikler, İstanbul’da yaşanan hain saldırının ardından polislere taziye ziyaretinde bulunarak, onlara moral verdi.

 

İstanbul’da düzenlenen ve 44 kişinin şehit olduğu hain saldırının ardından Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) bünyesinde faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıflarında öğrenim gören minikler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Ertuğrulgazi Polis karakolunu ziyaret ederek, polislere moral verdi. Polislere karanfil takdim eden öğrenciler ayrıca, evde velilerine yaptırdıkları poğaça, böreklerin yanı sıra kendi yaptıkları resimleri de hediye etti.  

 

ACIMIZI HAFİFLETTİLER

 

Arkadaşlarını kaybeden polislere başsağlığı dileyen öğrencilerin gösterdiği duyarlılık polisleri duygulandırdı.  Düzenlenen etkinlikten dolayı çocuklara ve Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür eden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polisler, “Böyle bir zamanda minik yavrularımızın gösterdiği bu duyarlılık acımızı bir nebze de olsa azaltırken, aynı zamanda mücadele azmimizi artırdı. Bu yavrularımızın geleceği için dün olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.