Hava Durumu

Nermin Ablanın Evi; Doğa, huzur, konfor

Bursa’nın gezilecek yerleri listesinde ilk sıralarda yer alan Misi Köyü, yepyeni bir otel ve restorana ev sahipliği yapmaya başladı. Farklı konsepte sahip 5 odanın yanı sıra 100 kişi kapasiteli açık ve 50 kişi kapasiteli kapalı restoranın da yer aldığı Nermin Ablanın Evi Otel&Restoran’ın açılışı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2021 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2021 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Nermin Ablanın Evi; Doğa, huzur, konfor

Bursa Misi’de, misafirlerinin birbirinden keyifli ve benzersiz anlarınıza ev sahipliği yapacak olan Nermin Ablanın Evi Otel&Restoran hizmete girdi. Tarihi günümüze taşımış nadide bir işletme olan Nermin Ablanın Evi’nde, dileyenlerin 5 farklı konseptteki otel kısmında konaklayarak Misi’nin eşsiz doğasının ve huzurunun kapısını aralayabileceğini, isteyenler de birbirinden enfes ve farklı lezzetlerin sunulacağı restoran&kafe kısmında mutlu dakikalara geçirebileceğini belirten Nermin Ablanın Evi’nin Kurucusu Nazife Küçükaslan, “Tesisimizdeki tüm dekoratif ürünler antikalardan olup, mekanımızın dağın bitişiğinde yer alan bahçesi ise kuş ve doğanın eşsiz seslerini misafirlerine bonkörce sunuyor. Kaliteli ve huzurlu bir ortam isteyen herkesi işletmemize bekliyoruz” dedi.

KALABALIKTAN UZAK

Nermin Ablanın Evi’ne gelenlerin 110 yıllık tarihi bir konakta bulunmanın ayrıcalığını yaşayacaklarını dile getiren Küçükaslan, “Nermin Ablanın Evi’ni uzun yıllardır hayal ettik, tasarladık ve bugün hizmete açtık. Törenimize katılan tüm dostlarıma ve misafirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Misi’nin eşsiz doğası ve ortamına eşsiz bir tesis kazandırdığımız düşüncesindeyiz. Güzel işleri ve müşterileri olacağı inancındayız. Misafirlerimiz; şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta, doğanın içinde, benzersiz, güzel ve huzur dolu ve de en önemlisi her köşesi buram buram tarih kokan ‘Türk Evi’mizde,  en unutulmaz anlarınızı yaşayacaklar. Huzuru, doğayı ve konforu birlikte sunan benzersiz mekan açtık diyebiliriz. Herkesi kahvaltıdan çay saatlerine varıncaya kadar günün her anında ağırlamak isteriz” dedi.

ANADOLU’NUN BENZERSİZ LEZZETLERİ

Anadolu’nun leziz tatlarını şık bir ortamda tatmak isteyenler için hoş bir atmosfer sunduklarını belirten Nazife Küçükaslan, “Mekanımızda ayrıca Anadolu’nun keşfedilmemiş lezzetlerini tadarken doğanın sesini dinlemek, başka bir deneyimini sunacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.