Hava Durumu

Ödünç ; Milli Türk Talebe Birliği gençliğin dinamosudur

Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, gençlerle sohbet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2021 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2021 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ödünç ; Milli Türk Talebe Birliği gençliğin dinamosudur
AK Parti'nin Türk siyasetine kazandırdığı en önemli kavramın seçme ve seçilme hakkını 18 yaşa indirmesi olduğunu vurgulayan Milletvekili Atilla Ödünç, "Türkiye'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti öncesinde gençler 18 yaşında ehliyet alabiliyor, kahveye ve benzeri mekanlara girebiliyordu. AK Parti ile beraber liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesi ile bugün gençlerimiz 18 yaşında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girebiliyor ve haklarını arıyor. Türkiye'nin, Dünya üzerindeki hakimiyetini ve gelecek nesillere kazandırdıklarını sadece bu çerçeveden bile gözlemlediğimizde Cumhurbaşkanımızın gençlere dair ne kadar ileri görüşlü olduğunu görmüş oluruz. Milli Türk Talebe Birliği olarak Bursa'ya kattığınız değerlerin farkındayız. Ülkemizin büyüyen ve güçlenen ilerleyişinde Bursa gibi Milli Türk Talebe Birliği de dinamo görevi görmektedir. MTTB gençliğin dinamosudur. Siz gençlerimiz için bir fırsatsınız" dedi
Ödünç; "Türkiye’nin teminatı okuyan gençlerimiz Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şube Başkanı Ahmet Taha Aksoy eşliğinde üye gençlerle buluşan AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, eğitimin gençler için önemine vurgu yaptı. Milli Eğitim ve Yüksek Öğretim hususlarında Türkiye’nin AK Parti hükümetleri döneminde büyük bir ilerleme kaydettiğini ifade eden Milletvekili Atilla Ödünç, Türkiye’nin teminatı sizlersiniz. Okuyun. Hem dinimiz İslam'ın ilk buyruğu okumak hemde ülkemiz gençliği için tek çıkış eğitim" dedi.

Milletvekili Ödünç; "TBMM'nin genç Milletvekili olarak sizleri Meclise bekliyorum"

Gençlerin AK Parti ile eğitim ve öğretim de büyük fırsatlara kavuştuğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç; "yıllar önce öğretmen olmak için ortaokul mezunu olmak yetiyordu. Bugün Türkiye’nin Eğitim Fakültelerinden mezun binlerce öğrenci onlarca alanda görev yapıyor. Yeni nesil gençlik; büyük Türkiye’nin eğitim fırsatları ile mühendis oluyor, doktor oluyor, avukat, mimar oluyor. Elbette bugünlere kolay gelinmedi. Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak sizlersiniz. Ben Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin genç Milletvekillerindenim. Bugün 43 yaşında bir Milletvekili olarak sizlerin arasında AK Parti'de siyasete başladığım yıllar geldi gözümün önüne. Böyle kutlu bir davanın ve Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah hepinizi Ankara'ya bekliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sizleri ağırlamaktan kıvanç duyacağım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da birlikte ziyaret etmeyi arzu ediyorum" dedi.
Aksoy; "bize tecrübe ve öz güven aşısı vurdunuz"

Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şube Başkanı Ahmet Taha Aksoy, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ün ziyaretinden fazlası ile memnuniyet duyduklarını belirterek; "bugün sizi aramızda görmekten gurur duyduk. Pazar gününü yani normalde kendi çocuklarınıza ve ailenize ayırdığınız zamanı bugün bize ayırarak bizleri onurlandırdınız. Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şubesi olarak Türkiye’nin her yerine yetecek projelere imza atıyoruz. Üniversitelerimizde ve liselerimizde okuyan gençlerimiz ile teknoloji üretiyoruz. Sayın Milletvekilimiz bugün aramıza katılarak bizlere tecrübe ve özgüven aşısı vurdunuz. Bir kere daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere neden bu kadar çok güvendiğini yaşayarak anlamış olduk. Sizlerin ağabeyliği ile Bursa ve Türkiye için okumaya, çalışmaya ve birlikte yol yürümeye devam edeceğiz" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.