Hava Durumu

Ödünç’ten Burak Kut’a Plaket

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, 59. Uluslararası Bursa Festivali’nde, sahne alan sanatçılarla bir araya gelerek, Sanatçı Burak Kut’a festivale katılımı dolayısıyla bir plaket taktim etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ödünç’ten Burak Kut’a Plaket

Bursa Milletvekili Ödünç, Bursa’mız bir kültür şehridir. Asırlardır birbirinden nadide sanat eserlerini kendi potasında eritmiş ve bunu kimliğinin bir parçası haline getirmiştir. Sanat ve sanatçı açısından Bursa’mız ülkemizde müstesna bir yere sahiptir. Bursalı hemşehrilerimiz sanat etkinliklerinde bulunmayı, bu etkinliklerde yer almayı her zaman önemsemişlerdir. Pandemi dolayısıyla ara verilen Uluslararası Bursa Festivali 11 Ağustos itibariyle tekrar start almıştır. Birbirinden nadide sanatçıyı Bursalılarla buluşturacak etkinlik sayesinde hemşehrilerimiz eğlenerek, hoşça vakit geçireceklerdir. 59. Uluslararası Bursa Festivali’nin şehrimiz tanıtımı, insanlarımızın keyifli vakitler geçirmesi açısından hayırlı olmasını diliyorum. Dedi

Milletvekili Ödünç,  sanatçı Burak Kut’a sergilediği enfes sahne performansı için teşekkür ederek, Festivale katılımları dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı adına bir plaket taktim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.