Hava Durumu

Osmangazi’den Halep’e Yardım Eli

Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsüne düzenlenen hain saldırıyı üstlenen örgüt belli oldu. Saldırıyı terör örgütü PKK'nın uzantısı TAK üstlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2016 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2016 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazi’den Halep’e Yardım Eli
 Bursa Valiliği öncülüğünde Suriye’nin Halep kentinde yardıma muhtaç insanlar için başlatılan yardım kampanyasına bir destek de Osmangazi Belediyesi'nden geldi. ‘Bursa’dan Halep’e Yardım Köprüsü’ adı altında başlatılan yardım kampanyasına kayıtsız kalmayan Osmangazi Belediyesi, içerisinde un, şeker, yağ, zeytinyağı, zeytin, battaniye ve çocuklar için mont ve botların yer aldığı yardım TIR’ını dualarla uğurladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Çocuklara, muhtaçlara, yetimlere yardım etmek, dinimizin emrettiği gibi ‘Hayırda Yarışmak’ için çalışıyoruz. Suriye’deki savaştan mağdur olan kardeşlerimiz için İHH ile ve diğer insani yardım kuruluşları ile birlikte 2012 yılından bu yana sürekli bu organizasyonlar içerisinde yer alıyor, sınırlarımızda yaşanan büyük dramda bir nebze yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Suriye’ye onlarca yardım TIR’ı yolladık. Bugün de un, şeker, yağ, battaniye, zeytinyağı, zeytin, çocuklar için mont ve ayakkabının yer aldığı1 TIR ve 1 kamyonu gönderiyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.