Hava Durumu

ŞİFALI İNCİ OYLAT HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR

İnegöl’ün Şifalı İncisi Oylat Kaplıcaları, pandemi tedbirleri nedeniyle bir süre ara verdiği hizmetine 22 Ocak itibariyle yeniden başlıyor. Belediye Başkanı Alper Taban, Güvenli Turizm Sertifikası sahibi Oylat Kaplıcalarına tüm misafirlerin gönül rahatlığıyla gelebileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ŞİFALI İNCİ OYLAT HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR
Pandemi sürecinde alınan tedbirler gereği 1 Aralık 2020 tarihinde ikinci kez kısıtlamaya gidilen turizm alanlarında, yaklaşık 1 buçuk aydır hizmet verilmiyor. İnegöl’ün şifalı incisi Oylat Kaplıcaları da bu süreçte hizmet vermedi. Oylat’la ilgili müjdeli haber bugün geldi. Güvenli Turizm Belgesi alan Oylat Kaplıcaları, 22 Ocak’ta yeniden hizmet vermeye başlıyor. Ancak bu süreçte günü birlik tesisler kapalı olacak. Oylat’ta sadece iki otel hizmet verecek.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, pandemi sürecinde Oylat Kaplıcaların alınan tedbirler gereği 1 Aralık 2020 tarihinde hizmete ara verdiğini hatırlattı. Taban, “Vaka sayılarındaki yoğun artış, Aralık ayında yeni tedbirleri beraberinde getirmişti. Bu tedbirlerle birlikte hizmetine ara veren Oylat Kaplıcalarımız, 22 Ocak 2021 Cuma günü itibariyle konaklamalı misafir kabulüne başlayacak. Güvenli Turizm Sertifikası da bulunan şifalı incimiz Oylat’ta, ilk etapta konaklamalı olarak hizmet verilmeye başlayacak. Bu süreçte günü birlik tesisler, halk hamamları, SUGESAM gibi alanlar hizmet vermeyecek. Otellerimizde pandemi sürecine ilişkin tüm tedbirler alınmış durumda. İnşallah 22 Ocak itibariyle ülkemizin dört bir yanından ve yurt dışından misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Taban, Oylat’ı güzelleştirme ve geliştirme adına adımların da atılmaya devam edildiğini hatırlatarak; “Biliyorsunuz Oylat’a değer katacak devam eden çalışmalarımız da var. Şelale Yolu Projesi bunların başında yer alıyor. Şuan yapım çalışmaları sürüyor. İnşallah pandeminin de tamamen bittiği, tüm alanlarıyla Oylat’ımızın hizmet vermeye başladığı günlerde yeniden buluşuruz” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.