Hava Durumu

Sultanlar deplasmanda parladı

2015 yılı CEV Challenge CUP Şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, deplasmanda oynadığı Romen temsilcisi Ştiinda Bacau karşısında aldığı 3-1 galibiyetle tur kapısını araladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sultanlar deplasmanda parladı
 İlk sette çok fazla varlık gösteremeyerek 25-19 ile rakibine boyun eğen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü maçın ikinci setine fırtına gibi başlayarak ilk teknik molaya 8-3 önde girmeyi başardı. Fatma ve Joychina ile köşelerden mermi gibi smaçlarla rakibin direncini iyice kırmaya başaran Bursa temsilcisi temposunu iyice artırınca seti 25-14 kazanarak skoru 1-1’e getirdi. Maçın üçüncü setine rakibine oranla daha hızlı başlayan yeşil beyazlılar, ev sahibi Romen temsilcisinin hücumlarını İpek-Özge bloğu ile durdurarak ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Bursa temsilcisinin manşet hataları rakibin yeniden canlanmasına sebep oldu ve art arda sayılar vererek farkı 1 sayıya kadar indi, Büyükşehir Belediyespor’u molaya zorladı (16-17).
Molanın ardından yeşil-beyazlılar Macar yıldızı Dora ile hem hücumda hem de defansta etkili olmayı başarınca farkı yeniden açtı ve bu seti de 25-22 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti. Başa baş mücadelenin nefes kestiği maçın son setinde ikinci teknik molaya kadar geride olmasına karşın teknik molanın ardından sert savunması ve file önünde etkili hücumların sonuç vermesiyle Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bu seti de 25-18 kazandı. Böylece Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, maçı 3-1 kazanarak rövanş için büyük avantaj sağladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Romen temsilcisi Ştiinta Bacau ile CEV Challenge Cup 1. Tur rövanş maçını, 11 Ocak Çarşamba günü kendi evinde oynayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.