Hava Durumu

TERÖR BELASINI MİLLİ BİRLİĞİMİZ BİTİRECEK

AK Parti Osmangazi ilçe başkanı Ali Yılmaz, terör belasından milli birlik ve beraberlik sayesinde kurtulacağımızı söyledi. Ülkemizde yaşanmakta olan terör olaylarının insanları kalbinden yaraladığını, şehitlerimizin ve gazilerimizin yüzü suyu hürmetine ülkemizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyleyen Ali Yılmaz, teröre destek veren dış güçlerin ve iç düşmanlarımızın başarılı olamayacaklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TERÖR BELASINI MİLLİ BİRLİĞİMİZ BİTİRECEK

AK Parti Osmangazi ilçe başkanı Ali Yılmaz, terör belasından milli birlik ve beraberlik sayesinde kurtulacağımızı söyledi.  Ülkemizde yaşanmakta olan terör olaylarının insanları kalbinden yaraladığını, şehitlerimizin ve gazilerimizin yüzü suyu hürmetine ülkemizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyleyen Ali Yılmaz, teröre destek veren dış güçlerin ve iç düşmanlarımızın başarılı olamayacaklarını ifade etti.

 Gazete Bursa imtiyaz sahibimiz Muharrem Karabulut’u ziyaret eden Osmangazi Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemizin kuruluşunun 2. Yılını doldurup 3. Yayın dönemine başlamasını tebrik ettiler.  Ziyaret sırasında, ülke gündemi ve dünya gündemi ile Bursa gündemi hakkında görüşlerini paylaşan Ali Yılmaz şunları söyledi: “Basın, milletin müşterek sesidir. Bizlerle Bursa’nın yerel basını ve medya kuruluşları ile bu kentin dertlerine çare olabilme adına beraber iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Türkiye’de son haftalarda terör olaylarının iyice azması, Bursaspor-Beşiktaş maçı sonrasında istenmeyen bir bombalı saldırı olayını yaşamamız, hemen ardından Kayseri’de askerlerimize karşı kurulan tuzakla karşılaşmamız bizleri derinden üzmektedir. Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

“TERÖR BAŞARILI OLAMAYACAK”

Terör, nereden gelirse gelsin, bir ülkenin huzur ve güvenine saldırı olarak değerlendirildiğini dile getiren Başkan Yılmaz; “Türkiye, terörle mücadele konusunda başarılı operasyonlara imza atmaktadır. Suriye’de ve komşumuz Irak’ta terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar başaralı ile devam etmektedir.Terör örgütlerine destek olanların maskeleri düşmektedir.  Türk milleti olarak bizler, bu zor günleri el ele ve milli birlik ve beraberlik sayesinde aşacağız. Dünyanın her neresinde olursa olsun, teröristlerle mücadele devam etmektedir. Son terörist teslim olana ve örgüt bütünüyle etkisiz hale getirilinceye kadar b.u operasyonların devam ettirilecektir. Milletimiz ve halkımız, bizler huzur ve güven içinde, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, terörün başarılı olması mümkün değildir.” (KEMAL UYSAL)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.