Hava Durumu

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağı büyümeye devam ediyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Kooperatif Marketin 300. şubesi Bursa’da törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağı büyümeye devam ediyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, açılışta yaptığı konuşmada 300. mağazanın hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Bugün burada 300. mağazamızı açıyoruz. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bir çiftçi kuruluşudur. 17 Bölge Birliği, 1618 kooperatifi, yaklaşık 25 iştiraki ile çiftçimizin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır. Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Üretici ile tüketici arasında köprü olma noktasında yapılanmasını hızlı bir şekilde geliştirerek dönüştürüyor.” dedi.

Yıl sonunda 500’ü şubeyi Aşacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye’nin köklü kurumlardan bir tanesi olduğunu hatırlatarak; “Dünyada tarımın ve kooperatifçilik mantığının gelişimine paralel olarak Tarım Kredi Kooperatifleri de özellikle son dönemlerde bir dönüşüm içerisindedir. Bu manada Türk çiftçisini destlerken onların daha iyi koşullarda ürünlerini satabilmesi ve tüketicinin mutfağına gidebilmesi için Tarım Kredi Kooperatifleri gerekli dönüşümü yaparak son üç yılda marketçilik sektöründe de yerini aldı.” dedi.

Son dört yılda fiyatlardaki aşırı derecedeki artışı nedeniyle Tarım Kredi Kooperatiflerinin ayrı bir misyon üstlenerek mağaza açmaya karar verdiğini ifade eden Poyraz, geçen yılı 162 mağaza ile kapattıklarını bu sene ise mağaza sayısını 500’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti.

Poyraz, gelecek 5 yılda stratejilerinin hazır olduğunu vurgulayarak; Tarım Kredi Kooperatif Marketini dünya standartlarına uygun hale getirip topluma çiftçiye katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Törene Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat DEMİR, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ, Yıldırım Kaymakamı Adem YAZICI, Bursa İl Tarım Müdürü Hamit AYGÜL, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrattin POYRAZ, Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Köksal KACIR, Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. Genel Müdür Bayramali YILDIRIM, şirket yöneticileri, çalışanlar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından mağazayı gezen Genel Müdür Fahrettin POYRAZ, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, öneri ve taleplerini dinledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.