Hava Durumu

Vahapoğlu’ndan MKE açıklaması

MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) hakkında TBMM’ye verilen kanun teklifi görüşmelerinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2021 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2021 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Vahapoğlu’ndan MKE açıklaması

Vahapoğlu, “Türkiye’nin hak ve menfaatlerini merkeze alarak; bağımsız, bağlantısız hür irade ile politika üretebilmesi için her konuda caydırıcı nitelikte imkan ve kabiliyete sahip olması gerekmektedir. Bu imkanı sağlayacak sac ayaklarından birisi savunma sanayidir.  Savunma sanayii Türkiye için bir beka meselesidir” dedi.

KASITLI HABER YAPIYORLAR

MKE’nin özeleştirilmeyerek, dünyadaki muadillerini aşacak seviyeye gelmesi, üretiminin artırılarak sürdürülmesi ve çalışan personelin hiçbir şartta mağdur edilmemesi konuları MHP olarak üzerinde titizlikle durduğu bir konu olduğunu vurgulayan Vahapoğlu, “ Kamuoyunda ‘MKE özelleştirilecek’ başlığı altından yapılan kasıtlı haberlere itibar edilmemesi gerekiyor. Milli Savunma Komisyonu’na verilen önerge ile MKE’nin özeleştirilmemesi konusuna netlik kazandırılmıştır. Kurum çalışanlarının özlük haklarında herhangi bir kayıp olmayacaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.