Hava Durumu

Vatandaş sordu, başkanlar cevapladı

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Halk Soruyor Başkanlar Cevaplıyor” programında vatandaşlarla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2016 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2016 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Vatandaş sordu, başkanlar cevapladı
 AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Halk Soruyor Başkanlar Cevaplıyor” programında vatandaşlarla buluştu.
AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde tertiplenen programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler sadece Küçükbalıklı’ya değil 136 mahallemizin hepsine ulaşıyor, hepsine hizmet götürüyoruz. Önemli olan buraya gelip sizlerle birlikte olup sizlerin dertlerini dinleyip dertlerinizle dertlenip bir bir çözmek. Bizler de bunu yapıyoruz” dedi.
Geçtiğimiz dönem Osmangazi’yi ev ev dolaşarak 52 bin haneye girdiklerini hatırlatan Dündar, “Sorunun esas çözümü oradan çıkıyor. Mahallelerdeki en uç noktalar bizler için önemli. Çünkü burada yaşıyoruz bizim için asıl önemli olan mahallemizdeki sorun, kapımızın önündeki çukur. Bursa için büyük projeler yapıyoruz ama kapımızın önündeki çukuru görmüyorsak o büyük projenin mahallede yaşayan sizin kapınızın önündeki çukuru kapatmıyorsam benim için bir önemi yok o büyük projenin. Biz de sizlerden aldığımız öneri, eleştiri ve desteklerle projeleri geliştirdik” diye konuştu.
AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak mahallelerde çeşitli faaliyetlere imza attıklarını belirten İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise, “Teşkilat olarak, il başkanlığımızın koordinasyonunda mahallelerimizde mahalle danışma meclisi gibi çeşitli etkinlikler yapıyoruz.Ama bugün farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Bu senenin sonuncu mahalle toplantılarından birini gerçekleştiriyoruz. Özellikle buraya katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. Bugün sizleri dinleyeceğiz. Az konuşacağız, sizleri dinleyeceğiz. Sizlerin talep ve önerilerini alarak inşallah çözüme kavuşturacağız. Bugün olduğu gibi bundan sonra da sizlerle sık sık bir araya geleceğiz ve sizlerin dertlerinin çözüme kavuşması noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.
“Bütün vaatlerimizi yerine getiriyoruz”
Türkiye’nin çok önemli süreçlerden geçtiğine dikkat çeken İl Başkanı Cemalettin Torun da, “İnşallah bizler milletimizle bir olarak, beraber olarak her türlü badireyi atlatacağız. Her ay belediye başkanlarımızla muntazaman toplantı yapıyoruz. Seçim taahhütlerimizde neyi vaat etmişsek yerine getiriyoruz. Çünkü verirken yerine getirilebilir taahhütlerde bulunduk. Ayağı yere basmayan, uçuk şeyleri yazmadık. Biz geldik; işte geçen seçim öncesi verdiğimiz taahhütler bunlardı. Bunları başarmış olmanın gururuyla karşınızdayız” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.