Hava Durumu

YANGIN MAKİNE DAİRESİ DIŞINA SIÇRAMADI

MUDANYA-ARMUTLU-SİRKECİ HATTINDA SAAT 09:00 SEFERİNİ YAPAN BUDO’YA AİT YILDIRIM BEYAZIT DENİZ OTOBÜSÜNÜN MAKİNE DAİRESİNDE ÇIKAN YANGIN, BAŞKA BİR YERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ. SOĞUTMA VE KONTROL AMAÇLI OLARAK SARAYBURNU’NDA TÜRKİYE DENİZCİLİK İŞLETMELERİ İSKELESİNE YANAŞAN GEMİDEN, YOLCULAR GÜVENLİ VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TAHLİYE EDİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YANGIN MAKİNE DAİRESİ DIŞINA SIÇRAMADI
 BURSA - Mudanya-Armutlu-Sirkeci hattında saat 09:00 seferini yapan BUDO’ya ait Yıldırım Beyazıt Deniz Otobüsünün makine dairesinde çıkan yangın, başka bir yere sıçramadan söndürüldü. Soğutma ve kontrol amaçlı olarak Sarayburnu’nda Türkiye Denizcilik İşletmeleri iskelesine yanaşan gemiden, yolcular güvenli ve sorunsuz bir şekilde tahliye edildi.

Bursa İstanbul arasında yolcu taşımacılığı yapan BUDO’nun Mudanya-Armutlu-Sirkeci hattında saat 09:00 seferini yapan Yıldırım Beyazıt Deniz Otobüsü Sarayburnu açıklarında iken makine dairesinde yangın çıktı. Anında müdahale edilmesi sonucu yangın başka bir noktaya sıçramadan söndürüldü. Olası bir tehlikenin yaşanmamamı amacıyla soğutma ve kontrol amaçlı olarak deniz otobüsü Sarayburnu’nda Türkiye Denizcilik İşletmeleri iskelesine yanaştı. BUDO Sirkeci iskelesine 3-4 dakikalık yürüme mesafesinde olan bu iskelede yolcu tahliyesi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.
Yangınla ilgili olarak teknik araştırmalara da hemen başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.