Hava Durumu

YILDIRIM’DA MODERN ALTYAPI HAMLESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ TARAFINDAN 2016 YILINDA 10 BİN 756 METRELİK YOL AÇIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2016 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YILDIRIM’DA MODERN ALTYAPI HAMLESİ
 YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “İDEAL ŞEHİR YILDIRIM’I OLUŞTURURKEN HER ALANDA YAPTIĞIMIZ YENİLEME ÇALIŞMALARINI, ULAŞIM KONUSUNDA DA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.”

 

BAŞKAN EDEBALİ: “YILDIRIM’DA PLANLI VE MODERN YAPILAŞMAYLA BİRLİKTE ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMİYOR.”

 

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka şehir olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor.

 

Cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde yeni açılan yollar ulaşımda rahat bir nefes aldırırken, ilçenin gelişimine de artı değer katıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Yıldırım Belediyesi 2016 yılında toplam uzunluğu 10 bin 756 metre yeni yolu ilçeye kazandırdı. Yerleşim alanlarının gelişmesi ile birlikte yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemiz Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeleri arasında. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde kalkınma hızla artıyor” dedi. 

 

YILDIRIM’IN GELECEĞİNE YATIRIM

 

Ulaşılabilir şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın her geçen gün büyürken vatandaşların da bu doğrultuda hizmet beklentisinin de arttığını belirterek “İlçemiz büyüyüp geliştikçe hizmet alanımız da genişliyor. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunuyor. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla yeni açılan kilometrelerce yol Yıldırım’ın geleceğine yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu. Altyapı çalışmalarının şehrin gelişimine doğrudan katkı sağladığını da aktaran Başkan Edebali, “Yıldırım’da planlı ve modern yapılaşmayla birlikte altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin geleceğini büyük bir titizlikle planlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.