Hava Durumu

YILDIRIMLI ÇOCUKLARA GIDA DESTEĞİ

Çocukların yeterli ve sağlıklı beslenerek gelişimine büyük önem veren Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hayırseverler aracılığı ile destek olmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YILDIRIMLI ÇOCUKLARA GIDA DESTEĞİ
 Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla ilçe sakinlerinin yanında olan Yıldırım Belediyesi, yarınların güvencesi çocukların sağlıklı yetişmeleri için destek hizmetlerini sürdürüyor. Hayırsever kurumlar ve kişiler ile gerçekleştirilen iş birlikleri çerçevesinde elde edilen yardımlar Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Bu kapsamda Numil Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile yürütülen iş birliği doğrultusunda Gazi Uzun aracılığı ile Millet Mahallesi’nde bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne getirilen 3 bin 24 adet devam sütü ve mama, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına gönderilmek üzere teslim alındı. Yapılacak destek çalışmalarıyla miniklerin yeterli beslenerek devam sütü ve ek gıda takviyesiyle sağlıklı büyümelerini sağlanacak.


‘DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ KURUYORUZ’


Yarınların güvencesi çocuklara huzurla ve güvenle yaşayacakları bir şehir oluşturmak için çalışırken, sağlıklı gelişimlerine de katkı sunmak için projeler geliştirdiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklarımız bizlerin en büyük sorumluluğu. Evlatlarımızın yarınlara huzur ve güven içerisinde hazırlanmasını şehrimizde fiziki projelerimizle tesis ederken, sosyal destek çalışmalarımızla da daima yanlarında oluyoruz. Özellikle çocuklarımızın yeterli beslenerek sağlıklı gelişmeleri bizler için oldukça mühim. İhtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarının devam sütü ve mama desteğine ulaşması noktasında gerçekleştirdiğimiz çalışmayla yanlarında oluyoruz. Hayırseverlerimiz ve destekçi kurumlarımızla gerçekleştirdiğimiz iş birliği çalışmalarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında dayanışma köprüsü olarak birlik ve beraberliğimizi taçlandırıyoruz. Bu iş birliği çalışmamızla da ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarına devam sütü ve mama takviyesi sağlıyoruz. Çocuklarımızın emaneti şehrimizi yönetirken, onların yeterli beslenebilmesi ve sağlıklı gelişimleri olmazsa olmazımız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.