Hava Durumu

Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var!

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 09:32
Kaynak: İHA
Yola çıkacaklar dikkat! O yolda çalışma var!

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun 0-2.kilometreleri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

İzmir Çevre Yolu Bornova-Çeşme otoyolu Otogar kavşağı dönüş kolunda Aydınlatma direklerinin demontaj-montaj işlerinin yapılması amacıyla 08.06.2024 ile 13.06.2024 tarihleri arasında gece 23:00 ile 05.00 sabah saatlerinde trafiğe kapatılarak yapılacak.

Ermenek-Mut yolunun 10-30.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 5-6.kilometreleri arasında deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Tosya-Osmancık yolunun 41-46.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Elazığ-Maden-Diyarbakır yolunun 71.kilometresinde bulunan Dicle-2 Köprüsünde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanıyor.

İyidere-Rize-Pazar yolunun 0-64.kilometreleri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun 0-1.kilometreleri arasında Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağı alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 27-29.kilometreleri arasında Keçidere Köprüsü ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16 kilometreleri arası Elektromekanik sistemleri çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılarak trafik akışı servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.