Hava Durumu

Yörüklerden emniyete taziye ziyareti

Yörük Türkmen Birliği ve Hepimiz Mehmed'iz Güç Birliği, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yörüklerden emniyete taziye ziyareti
 İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırı sonrasında bütün Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da “Polisimizin yanındayız” mesajı verilmeye devam ediyor. Yörük Türkmen Birliği ve Hepimiz Mehmed'iz Güç Birliği ile Sivil Toplum Kuruluşları, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti Polisin, askerin ve bayrağın yanında olduklarını göstermek için emniyete geldiklerini belirten Yörük Türkmen Birliği Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ”Başınız sağ olsun. İçimiz yandı. Şehit olan polislerimiz bizim de evlatlarımız. Şehit ailelerine hiçbir zaman uzakta olmadık. Bildiğiniz üzere Orhaneli en çok şehit veren yöremizdir. Bizlere ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızdayız. Maddi ve manevi neler yapabilirsek yapmaya hazırız “ dedi.
Vatan uğruna şahadetle yürüyebilecek insanların önemine işaret eden Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, “Necip milletimizin tarih boyunca şahadete yürümüş nice erleri var. Bursa’da son yolculuğuna uğradığımız kardeşimiz de henüz 23 yaşında. Ailesine, 'Başıma bir şey gelirse en fazla şehit olurum. Ne mutlu bana) demiş. Bu inanışta olan kardeşlerimiz oldukça, bu millet yıkılmayacak. Bu devlet bölünmeyecek. Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler“ diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.