Hava Durumu

Atatürk Stadı'nda geçmişe yolculuk

Yıllarca Bursaspor’un başarısı için uğraş veren sembol isimler, yıkımı devam eden Atatürk Stadı’nda bir araya gelerek geçmişe doğru hüzünlü bir yolculuk yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Atatürk Stadı'nda geçmişe yolculuk
 Bursaspor’un emektar Atatürk Stadı yıkılırken dün önemli konuklarını ağırladı. Yeşil Beyazlı takıma yıllarca hizmet etmiş teknik adam ve futbolcular düzenlenen organizasyonda geçmişi yad etti. Bu anlamlı organizasyonu Rafet Alan, Ersel Ağçe ve Levent Akbaş düzenledi. Bursaspor’un başarısı için yıllarca ter döken sembol isimler bir araya gelerek anılarını tazeledi. Hüzünlü dakikaların yaşandığı Atatürk Stadı’nın çimlerinden yıllarca baktıkları tribünlerin yıkılan görüntüsüne şahit olan Bursasporlular geçmişe doğru hüzünlü bir yolculuk yaptı.

Düzenlenen organizasyona Bursaspor’da üç dönem teknik direktörlük yapmış Yılmaz Vurul, eski futbolculardan Vahit Doğan, Baykul Tüysüz, Selim Özer, Erdinç Kayan, Ümit Şengül, Ahmet Kılıç, Mehmet Tezcan, Okan Yılmaz, Beyhan Çalışkan, İlhan Var, Erkan Özbey, Maradona Çetin, Bursaspor eski menajerlerinden Süha Sidal, Bursaspor Disiplin Komitesi üyesi Özgür Alpaslan Sümer, Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi Öztürk Yazıcı katıldı. Atatürk Stadı’ndaki organizasyonun ardından ekip toplu halde yemek yiyerek sohbet etme fırsatı buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.