Bursaspor’dan dikkat çeken altyapı hamlesi geldi. Yeşil-beyazlı kulüp, altyapısından yetişen 13 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzaladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Ömer Furkan Banaz, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Sportif Direktör İsmail Ertekin, futbolcular ve aileleri katıldı. Mustafa Genç, Kerem Dede, Tuğhan Yıldız, Emir Kayacık, Yiğit Fidan, Yusuf Sertkaya, Seçkin Batuhan Fırıncı, Melih Sağlam, Alperen Şirin, Abdullah Eren Türkay, Samet Bozkurt, Deniz Dirk Knibbe ve Barış Dalkıran kendilerini profesyonel yapan sözleşmeleri imzaladılar.
“Hem Bursaspor’a hem de kariyerlerine katkı sağlayacaktır”
İmza töreninin ardından Başkan Ömer Furkan Banaz, şunları söyledi:
“Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu genç kardeşlerimize, sizler en çok güvenenler ve inananlarsınız. Hocalarımızın da raporu doğrultusunda 13 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzaladık. Kulüp olarak bu arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin bundan sonraki futbol hayatlarında hem Bursaspor'a hem kendi kariyerlerine katkı sağlayacaklarına inancımız tam.”
Bursaspor 13 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzaladı
Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, altyapısında yetişen 13 futbolcusu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

YORUM EKLE
1
Kazada yaralanan sokak köpeğinin tedavisi için...
2
Ömer Furkan Banaz, Bakan Murat Kurum’la bir araya...
3
Mustafakemalpaşa’da kadına şiddete dikkat çekildi
4
Bursa'da uyuşturucu tacirine darbe
5
Bursa model fabrika, firmaları dijital çağa hazırlıyor
6
6. Çalı Köy Filmleri Festivali başladı
7
Bursa'da ormana uyuşturucu diktiler, suç üstü...
8
Eniştesini öldüren kayınbirader tutuklandı
9
Bursa'da asayiş uygulaması
10
Yaz mevsiminde en çok görülen cilt hastalıkları
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:32

GÜNEŞ
06:08

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
17:02

AKŞAM
20:09

YATSI
21:38
SIRADAKİ HABER