Hava Durumu

Bursaspor'da kriz büyüyor

Aylardır ödemelerini alamayan Tomas Sivok ile Tomas Necid’in menajeri dün Bursa’ya geldi. Özlüce Tesisleri’nde antrenmanı da izleyen menajer Jiri Müller, yöneticilerden ödemeler konusunda somut adım atmalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursaspor'da kriz büyüyor
 Bursaspor’da önemli bir kriz yaşanıyor. Yeşil Beyazlı takımın Çek futbolcuları Tomas Necid ve Tomas Sivok, ödemelerini alamamaları sebebiyle menajerlerini Bursa’ya davet etti. Her iki futbolcunun da ortak menajeri olan Jiri Müller, dün Bursa’ya gelerek Yeşil Beyazlı yöneticilerle görüşme yaptı. Menajer Müller, yöneticilerden aylardır sonuç alınamayan ödemelerle alakalı somut adımların atılmasını istediği ve bir an önce futbolcularının bu düşünceden kurtulması gerektiğini dile getirdi. 

NECİD’E KULÜP BULUN

Menajer Jiri Müller daha sonra Özlüce Tesisleri’nde sabah saatlerinde yapılan antrenmanı izledi. Menajer Müller’e idari menajer Hüseyin Gedik eşlik etti. Bursaspor yönetiminin devre arasında gönderilmesi planlanan Tomas Necid için Jiri Müller’e kulüp bulmasını söylediği ifade edildi. Maddi kriz içindeki Bursaspor’da futbolcular bir süredir paralarını alamamaktan dolayı sıkıntı çekiyor. Beklenen kredinin bir türlü gelmemesi Yeşil Beyazlı yönetimi maddi anlamda sıkıntıya sokuyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.