Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor, eski oyuncusu Allerik Freeman’ı transfer etti

Frutti Extra Bursaspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, eski oyuncusu Allerik Freeman’ı yeniden kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Frutti Extra Bursaspor, eski oyuncusu Allerik Freeman’ı transfer etti

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor’da transferler sürüyor. Önümüzdeki sezon hem EuroCup’ta hem de ligde mücadele edecek olan ve iddialı bir takım kurmak isteyen Frutti Extra Bursaspor, eski oyuncusu Allerik Freeman ile anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan ‘Welcome Back Allerik Freeman’ başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz, 2019-20 sezonunda takımımızda forma giyen ve gösterdiği etkili performansla dikkat çeken Amerikalı oyuncu Allerik Freeman ile yeniden anlaşma sağladı. Freeman'a yeniden hoşgeldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.”
Freeman, 2019-2020 sezonunda yeşil-beyazlı formayı giymiş ardından da Euroleague temsilcisi Asvel Lyon-Villeurbanne’e gitmişti. Amerikalı basketbolcu geçtiğimiz sezon Euroleague'de 7.4 sayı ortalaması, 1.1 ribaund ve 1.2 asist ile oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.