Hava Durumu

Artvin-Bursa ilişkleri daha da güçleniyor…

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD) yönetimi, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçi ile Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt’u Bursa’da ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Artvin-Bursa ilişkleri daha da güçleniyor…

ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş ve Yönetim Kurulu üyelerinin Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçi ile Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt’la gerçekleştirdikleri görüşmede, Artvin-Bursa bağlantısında ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Görüşmede konuşan ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, “Sanayici ve iş insanı derneği durumundaki ARSİYAD’ın üyeleri olarak, doğduğumuz topraklarla doyduğumuz yer arasındaki ilişkileri kuvvetlendirmek gayesiyle yapılabilecek çalışmalar bizler açısından çok önemli. Bu anlamda Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Oda Başkanımızla temaslarımızı çok yararlı oldu” dedi.

Durmuş konuşmasının devamında, ARSİYAD’a Artvin’den de üye kabul edeceklerini, İstanbul, Ankara gibi diğer illerdeki teşkilatlanma çalışmalarına Artvin’den başlayacaklarını söyledi.

“Turizm, sağlıklı gıda ve eğitim”

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçi de pandeminin tüm olumsuzluklarına rağmen yoğun bir tempoda çalışmaya devam ettiklerini belirtirken, “Belediye görevlerimizi eksiksiz yerine getirirken Artvin’i turizm, sağlıklı gıda ve eğitim konusunda marka kent yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarının destekleri de bize güç veriyor” şeklince konuştu.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt da yaptığı konuşmada Bursa örneğinde olduğu gibi İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerdeki Artvinlilerin de çalışmalara katılmaları gerektiğini ifade etti.

Toplantının sonunda ARSİYAD ile Belediye ve Oda arasındaki görüşmelerin daha sık yapılması ve sürdürülebilir projeler üzerinde çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.