Hava Durumu

DOSABSİAD ve BALKANTÜRKSİAD’dan birlik vurgusu!

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul Toplantısının ardından Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (DOSABSİAD) Başkanı seçilen Nilüfer Çevikel ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı işbirliği olanaklarının değerlendirildiği ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “Kentimizin geleceğine yön verecek ve fayda sağlayacak tüm projelerde DOSABSİAD ile işbirliği yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
DOSABSİAD ve BALKANTÜRKSİAD’dan birlik vurgusu!
 BALKANTÜRKSİAD, DOSABSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve Yönetimini ziyaret ederek başarılı bir çalışma dönemi diledi.

DOSAB’ın ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan en önemli üretim merkezlerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Tunakan, “DOSAB, Türkiye’nin en önemli üretim üslerinden biridir. Birçok sektörde faaliyet gösteren firmaları bünyesinde barındıran bir bölgede sizlerin yaptığı çalışmaların önemi de yadsınamayacak derecededir. Ben DOSAB ve DOSABSİAD’ı kent ve ülke ekonomisine kazandırdıklarından ötürü tebrik ediyorum” dedi.

DOSABSİAD ile ortak paydalarının ‘Bursa’ olduğunu da kaydeden Berat Tunakan, “Bursa, bizim en büyük paydamız ve gücümüzdür. Bu sebepten kentimizin geleceğine yön verecek ve fayda sağlayacak tüm projelerde DOSABSİAD ile işbirliği yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ise, “Bizler kentimizin ve ülkemizin kaynaklarını verimliliği ve yenilikçiliği artıracak şekilde kullanmak zorundayız. Bunun için bütüncül bir hazırlık sürecine ihtiyacımız var. Bu noktada DOSABSİAD olarak bizler de üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerini kullandı.

BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiğini de dile getiren Çevikel, önümüzdeki dönemde ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını da belirtti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.