Hava Durumu

DOSABSİAD’dan iş dünyasına ayrıcalıklı uçuş imkânı

DOSABSİAD, üyelerinin Sabiha Gökçen Havaalanı’nda ayrıcalıklı uçuş imkânlarından faydalanması için Plaza Premium ile iş birliği protokolü imzaladı. Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, üyelerinin iş dünyasında ayrıcalıklı konumda olması için ilklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2022 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2022 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
DOSABSİAD’dan iş dünyasına ayrıcalıklı uçuş imkânı

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) ile Plaza Premium arasında, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda birçok ayrıcalıklı imkândan faydalanılmasını öngören protokolü DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve Plaza Premium Genel Müdürü Emrecan Ergin imzaladı.

ÇEVİKEL: HIZLI GEÇİŞ HAKKI TANINDI

Sanayicilerin yurtiçi ve yurtdışı ziyaretlerinin çok sık olduğunu ve bu seyahatler sırasında özellikle havaalanlarında geçirilen süreyi zaman kaybı olarak gördüklerini belirten DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, “Hem fuar dönemindeyiz, hem de tatil sezonu açıldı. Bu sebeple seyahatlerimiz arttı. Ülke ekonomisine katkı koyabilmek adına yurtdışına çok sık ziyaretlerde bulunuyoruz, bir ayağımızın yurtdışında olması gerekiyor. Bu yolculuklar sırasında vaktimizin büyük bölümü havaalanlarında geçiyor. Bu süreçleri kısaltmak, çeşitli imkânlardan faydalanmak ve üyelerimize özel yüzde 15 indirim sağlamak amacıyla Plaza Premium ile protokol imzaladık. Üyelerimiz Sabiha Gökçen Havaalanı üzerinden gerçekleştirecekleri yolculuklarda lounge alanında sakin bir ortamda uçuş saatini beklerken hem dinlenebilecek, hem de lezzetli yemekler yiyebilecekler. Üyelerimiz DOSABSİAD ayrıcalığını yaşarken, özellikle hızlı geçiş hakkından faydalanabilmek, hayatı hızlı yaşamak zorunda olan iş dünyasına bir armağanımız olsun” diye konuştu.

‘UÇUŞ SAATİNE KADAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİRECEKLER’

Plaza Premium Genel Müdürü Emrecan Ergin de 2021 yılından bu yana Sabiha Gökçen Havaalanı’nda ayrıcalıklı bir hizmet sunduklarını belirterek, “Terminaldeki özel yolcu alanlarının işletmesi, hızlı geçiş, misafir karşılama ve uğurlama servisleri dâhil olmak üzere birçok alanda kaliteli hizmet sunuyoruz. Hayata geçirdiğimiz Lounge ile misafirlerimizin uçuş saatine kadar keyifle vakit geçirmesini sağlıyoruz. Yolculuklarımızda hızlı geçiş hakkı ve Lounge hakkı ayrı ayrı tanımlanıyor. Konuklarımız istediğini kullanabiliyor, kalan hakları devam ediyor. Bunun yanında otopark alanında da misafirlerimiz için ekstra indirim imkânı sunuyoruz. 5’li ya da 10’lu paket satın alarak hem kendileri, hem misafirleri için sunduğumuz fırsatlardan yararlanabilecekler” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.