Hava Durumu

Dudenhöffer, Tedarik Sanayinin Geleceğini Anlatacak

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) ve Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD), Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracatına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri etkinlik serilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2021 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2021 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dudenhöffer, Tedarik Sanayinin Geleceğini Anlatacak

TİM desteği ve OİB, TAYSAD öncülüğünde düzenlenecek yeni etkinlikte; “Otomotiv Tedarik Endüstrisinin Geleceği” Almanya’nın önde gelen kanaat önderlerinden Prof. Dr. Ferdinand Dudenhöffer’in katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte masaya yatırılacak. Dudenhöffer, otomotivde dönüşüm konusunda yaptığı çalışmalarla uluslararası düzeyde referans kabul ediliyor. Sektör temsilcilerinin merakla beklediği, “Tedarik Sanayinin Geleceğini Yeniden Tasarlamak” mottosuyla gerçekleşecek etkinlik, 23 Kasım Salı günü online ortamda gerçekleşecek.

 

OİB Başkanı Çelik ve TAYSAD Başkanı Saydam’dan açılış konuşması

OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik ve TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam’ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan programda, Prof. Dr. Ferdinand Dudenhöffer otomotiv tedarik endüstrisinin geleceği konusunda özel hazırladığı sunumu ile etkinlikte yer alacak ve katılımcıların sorularını cevaplayacak. Almanca - Türkçe eş zamanlı (simultane) tercüme ile gerçekleşecek etkinlikte, katılım ise ücretsiz olacak.

 

Düdenhöffer, görüşlerine sıklıkla başvurulan ünlü bir kanaat önderi

Otomotivde Alman ekolünün ünlü isimlerinden Prof. Dr. Ferdinand Dudenhöffer, kendisine ün kazandıran otomotiv endüstrisindeki uzman kimliğiyle gerek otomotivde gerekse ulaşım politikalarındaki güncel konularda görüşlerine sıklıkla başvurulan ünlü bir kanaat önderi durumunda bulunuyor. Kariyeri boyunca Adam Opel AG, Porsche AG, Peugeot Almanya ve Citroën Almanya gibi kuruluşlarda üst düzey görevlerde bulunan Dudenhöffer, halen Duisburg-Essen Üniversitesi'nde kurucusu olduğu Otomotiv Araştırmaları Merkezi'nin (CAR) yöneticiliğini yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.