Hava Durumu

Mobilya Sektöründe Sinerji Artacak

İstanbul Mobilya, Kağıt, Orman Ürünleri ihracatçıları Birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç ile Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, bir süre önce yapılan genel kurulda İnegöl Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanlığı’na seçilen Osman Aybil’i dernek merkezinde ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2021 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2021 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mobilya Sektöründe Sinerji Artacak

İMOS’un mobilya sektörünün lokomotif kurumlarından biri olduğunu ve her dönem üretim, istihdam ve ihracatta öncülük yaptığını vurgulayan Güleç ve Balcı, “İMOS, Türk mobilya sektörünü hakkıyla temsil ediyor. Kuruluş amaçları doğrultusunda başarılı çalışmalara imza atıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İMOS ile güç birliği yapmaya hazırız. Kurumların birlikteliğinden sektörümüz ve ülkemiz kazançlı çıkar. Bu yılsonu için belirlediğimiz 4.5 milyar dolarlık ihracat hedefine el ele vererek ulaşacağız. Osman Aybil’e ve Yönetim Kurulu’na başarılar diliyoruz” görüşünü paylaştılar.

İMOS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aybil ise, ziyaretten dolayı Ahmet Güleç ve Mustafa Balcı’ya teşekkür ederek, “Türkiye’nin kalkınmasında ve hedeflerine ulaşmasında özel sektöre büyük görev düşüyor. Özel sektör de çeşitli kurum ve kuruluşların çatısı altında birleşerek, sinerji oluşturuyor. İMOS da sektörel sinerjinin en başarılı örneklerinden biridir. İMOS olarak, İstanbul Mobilya, Kağıt, Orman Ürünleri ihracatçıları Birliği, Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile olan ilişkilerimizi daha da geliştirmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.