Hava Durumu

Prefabrik Ev Betonarme Konutların Pabucunu Dama Attı

İnşaat malzemelerinde meydana gelen fiyat artışları ev fiyatlarının etkilenmesine neden oluyor. Artan bu fiyatlar yeni ev satın almak isteyen kişilerin bütçelerinin aşılmasını sağlıyor. Sıfır borç ile ev sahibi olmanın imkansız olduğu bu dönemde prefabrik evler sıklıkla tercih ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Prefabrik Ev Betonarme Konutların Pabucunu Dama Attı

 Prefabrik evler, hem modern hem de ekonomik fiyat politikasına sahip olmasından dolayı herkese hitap etmeyi başarıyor. Dünyanın birçok yerinde görebileceğiniz prefabrik evler Türkiye dışında dünyanın çeşitli yerlerinde de aktif olarak kullanılıyor. Prefabrik evler, pratik yapım süreçleri ile kendinizi yormadan sahip olabileceğiniz bir ev türüdür. Gelişen teknolojiye ayak uyduran prefabrik sektörü, donanımlı araçlar aracılığı ile üretimler yapılarak sizlere sunuluyor.

Prefabrik evlerin yapımında herhangi bir kazı ve benzeri durum olmamasından dolayı inşaat harfiyatınında oluşmamasını sağlıyor. Çevre kirliliğine neden olmadan kısa süre içerisinde kurularak teslim edilen bu evleri acil ihtiyaç anınızda kolaylıkla teslim alabilirsiniz. Prefabrik evler sahip olduğu özellikleri ile ön plandadır. Herkesin hem bütçesine, hem de yaşam standartlarına uygun olan prefabrik evler, farklı model çeşitleri ile tamamen sizlerin isteğine göre oluşturuluyor. Prefabrik evler, proje kapsamında alanında uzman kişiler tarafından sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlanıyor. Prefabrik evlerinizin proje aşaması tamamlandıktan sonra evin tüm detayları onay aşamasından geçiyor. Hem mimarlar hem de kalite tarafından onaylanan prefabrik evleriniz üretime geçilerek özel tesislerde özenle hazırlanarak sizlere sunuluyor. Sizler de kira derdinden kurtularak kendi evinize sahip olmak isterseniz prefabrik evler satış ofislerinizde sizleri bekliyor.

Konteyner Evler En İyi Yapı Alternatifleri Arasında Bir Numara

Son dönemlerde adından sıkça söz edilen konteyner evler, ev yapı seçenekleri arasında öne çıkan alternatifler arasında yer alıyor. Klasik betonarme yapıların artan maliyetleri ev fiyatlarının neredeyse 2 katına çıktı. Bu durum yeni ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerini derinden etkileyerek, ev sahibi olacakların farklı alternatiflere yönelmesine neden oldu. Konteyner evler, profesyonel ekipler aracılığı ile üretilerek sorunsuz bir kullanım avantajı sunuyor.

Konteyner ev yaptırmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı ve bilgi almak istediği konulardan bir tanesi konteyner evlerde kullanılan malzemelerdir. Konteyner ev malzemeleri yapılacak olan evlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak hem standart, hem villalar, hem de dublex prefabrik ev modellerinde çelik konstrüksiyon malzemeler kullanılıyor. Bu malzemeler evin dayanıklılığının artırılmasına yardımcı olarak deprem ve benzeri doğal afetlere karşın ekstra koruma sağlıyor.

Konteyner evlerin dış katmanları özel boyalar aracılığı ile oluşturularak kış ve yaz aylarında oluşan kötü hava şartlarından etkilenmez. Konteyner evlerin yapım aşamasında ısı yalıtımları kullanılıyor. Bu yalıtımlar kış ayları geldiği zaman evin hava akımının her an sıcak kalmasını sağlayarak faturalarınıza da olumlu yönde etki ediyor. Prefabrik ve konteyner evlerin en önemli ortak özelliklerinden bir tanesi küf ve rutubet olmaz özelliğidir. Herhangi bir bakım ve onarım gerektirmeden evinizi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Konteyner ve Prefabrik Evler Anahtar Teslim Özelliği İle Avantaj Sunuyor

Konteyner ve prefabrik evlerin tüm kurulum işlemleri tamamlandıktan sonra evin iç dizayn tasarımı da tamamen sizlerin isteğinize göre oluşturuluyor. Evinizin tüm bölümlerinin boyaması, elektrik ve su tesisatının ayarlanması, odaların yer döşemesi gibi tüm işlemler prefabrik ve konteyner ev fiyatının içerisine dahildir. Sizler bu ayarlamalar için ekstra herhangi bir ücret ve işlem yapmanıza gerek kalmıyor. Prefabrik ve konteyner evler demontaj özelliği sayesinde farklı bir noktaya da kurulum yapılabilme imkanı sunuyor. Sizler de prefabrik ve konteyner evlerin bu avantajlı özelliklerinden yararlanmak isterseniz bu evleri yaptırabilirsiniz.

Prefabrik ve Konteyner Ev Fiyatları

Prefabrik ve konteyner ev fiyatları uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor. Standart prefabrik evler satış ofislerinde kuruluma hazır konumdadır. Standart prefabrik evlerin fiyatları diğer modellere göre daha uygun fiyatlıdır. Dublex, villa ve benzeri prefabrik evler metrekare olarak diğer modeller göre daha geniş olmasından dolayı fiyat olarak farklıdır. Tamamen kendi bütçenize göre tercih edebileceğiniz prefabrik ve konteyner ev fiyatları için fiyat teklifi alarak bütçenizi aşmadan evinizi inşa ettirebilirsiniz. Atıl kalan arsanıza 2 katı değer katan prefabrik ve konteyner evler Türkiye’nin 81 iline kolaylıkla kurulum yapılarak kullanılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.