Hava Durumu

Real Walk Gayrimenkul sektöre hızlı girdi

Dünya ve Türkiye ekonomisinde büyük bir paya sahip olan gayrimenkul sektörüne Real Walk Gayrimenkul genç ve dinamik ekibiyle hızlı bir giriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Real Walk Gayrimenkul sektöre hızlı girdi

Real Walk Gayrimenkul 2022’nin Ocak ayında Berkay Görgülü ve Emre Baki Görgülü tarafından  kuruldu. Emlak ve Gayrimenkul sektörüne yeni bir dinamizm katmak için sektöre giren Real Walk, profesyonel danışman ekibiyle birlikte çalışmalarına başladı ve kısa süre içerisinde büyük yol kat etti. Gayrimenkul; alım- satım, kiralama işlemlerinde kullandığı profesyonel platformlar aracılığı ile müşterilerine maksimum ekonomik faydayı sağlamak adına yola çıkan Real Walk Gayrimenkul, sektörde kaliteli ve şeffaf hizmet sağlamayı kendine misyon edindi.

GÜVENLİ YATIRIMA ARACILIK

Real Walk Gayrimenkul’ün kurucularından Berkay Görgülü, Bursa’da ciddi anlamda gelişen gayrimenkul sektöründe şeffaflığın ve hizmet kalitesinin artması amacı ile bu yola çıktığını ifade ederek; “ Yatırımcıların ve mülk sahiplerinin doğru fiyat politikaları ile biraraya gelmesini sağlayarak, güvenli yatırıma aracılık yapmak nihai hedefimizdir” diye konuştu.

MAKSİMUM FAYDA

Real Walk Gayrimenkul kurucularından Emre Baki Görgülü ise gayrimenkul alım-satım ve kiralama hizmetinin karşılıklı güven duygusu esasına dayalı olduğuna vurgu yaparak, “ Kurum olarak müşterilerimizin aradığı kriterler doğrultusunda, fiyatlama ve piyasa analizleri yapıyor, müşterilerimizin hizmetimizden maksimum faydayı sağlamaları yönünde çalışmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.