Hava Durumu

ULUTEK’TE FİRMALAR ‘TEKNOLOJİ SAHNESİ’NDE

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi firmaları, ‘Teknoloji Sahnesi’ buluşmalarında deneyimlerini paylaşmaya başladı. Organizasyon ile yeni işbirlikleri hedefleniyor

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2021 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ULUTEK’TE FİRMALAR ‘TEKNOLOJİ SAHNESİ’NDE
 Teknopark’taki firmaların aralarındaki etkileşimin artması ve işbirliği ortamının oluşması için başlatılan ‘Teknoloji Sahnesi’ adlı buluşmaların ilkine katılım yoğun oldu. ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Karagöz, buluşmalarla deneyimlerin paylaşılıp işbirliği imkânlarının oluşturulmasını hedeflediklerini söyledi.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAKLAR

ULUTEK Teknoloji Sahnesi etkinliklerinin iki haftada bir bölgedeki firmalar ve iş dünyasından davetli konuşmacılar ile sürdürüleceğini açıklayan ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Kendilerini tanıtıp sunum yapmak isteyen ve diğer firmalara katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz firmalara öncelik vermek istiyoruz. Birbirimizi tanımak, deneyimlerimizi paylaşmak ve birbirimize destek olabileceğimiz yönlerimizi ortaya koymak açısından bu buluşmaların çok faydalı olacağını inanıyoruz. İlk toplantıda sunum için belirlediğimiz TradeAtlas, ticarette kendini kanıtlamış ve global ölçekte yarışan bir şirket. Toplantıya katılıp bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

78 ÜLKEDE MÜŞTERİLERİ VAR

ULUTEK tarafından düzenlenen buluşmaların bölgedeki firmalara katkı sağlayacağını söyleyen TradeAtlas kurucusu Ali Emek de “Dünya genelinde gerçekleşen ithalat ve ihracatın resmi verileri üzerinden ticari veri araştırması sunan yüzde 100 Türk sermayeli bir şirketiz. Ticaret Bakanlığı tarafından akrediteyiz ve aynı zamanda Teknopark bünyesinde teknolojik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İthalatçı ve ihracatçı arama motoru, online fuar, online ticari heyet, online firma eşleştirme ve özel raporları gibi hizmetler sunuyoruz. Herhangi bir sebepten dolayı ofise gidemediğinizde bile TradeAtlas, dünya ithalatının yüzde 70’ini ekranlarınıza getirebiliyor. 78 ülkede müşterilerimiz ve 15 ülkedeki temsilcilerimizle hızla büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.