Hava Durumu

Vekil Kılıç'tan Junioshow Bebe - Çocuk Fuarına ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç bu yıl 9'uncusu düzenlenen Junioshow Bebe - Çocuk Fuarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2022 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2022 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Vekil Kılıç'tan Junioshow Bebe - Çocuk Fuarına ziyaret

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız eşliğinde fuardaki firmaları ziyaret eden Milletvekili Ahmet Kılıç, sektör temsilcilerinden fuar hakkında bilgi aldı.

 Fuarda vatandaşlarla sohbet eden Vekil Kılıç yaptığı değerlendirmede “Bebe ve çocuk giyimi Bursa ekonomisi için çok önemli.  Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra, bebe-çocuk konfeksiyonu sektörünü buluşturan ve Bursa’mızın dünyada yıldızını parlatan 180 firmamızın katılımıyla düzenlenen Junioshow fuarını ziyaret ettik. Firma sahiplerinin yüzünün güldüğünü görmek bizi çokça mutlu etti” dedi. Milletvekili Ahmet Kılıç sözlerinin devamında, "BTSO ve BEKSİAD tarafından birlikte gerçekleştirilen Junioshow fuarının, yeni işbirliklerine kapı aralayacağını ve  Bursa’mızın ekonomisine katkı sağlayacağı inancındayım" diye konuştu.

Vekil Kılıç’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten BEKSİAD Başkan Ömer Yıldız da, "Milletvekilimiz Ahmet Kılıç’la fuarda yer alan firmalarımızı ziyaret ettik. Düzenlediğimiz fuara gelecek yılarda da aralıksız devam ettirip ve daha da genişleterek organize etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.