Korona nedeniyle 2 yıldır boş kalan lunaparklar eski bayramları aratıyordu. Bu sene ise vakaların azalması sonucu bayramı dolu dolu yaşayan vatandaşlar lunaparka akın etti. Bayramda topladıkları harçlıkları lunaparkta harcayan çocuklar, doyasıya eğlendi. En çok ilgiyi hızlı tren, çarpışan arabalar ve dönme dolap görürken, yaşı daha küçük olanlar ailelerinin gözetiminde eğlence aletlerine bindi.
Aileler, çocuklarının doyasıya eğlendiğini belirtti. Lunaparkta doyasıya eğlenen çocuklar ise bayramları çok sevdiklerini söyleyerek, lunaparkta çok sevdiklerini bayramın tadını çıkardıklarını ifade ettiler.
Bursa'da çocuklar lunaparka akın etti
Geçen sene Ramazan Bayramı'nda korona virüs tedbirleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sonucu boş kalan lunaparklar bu yıl dolup taştı.

YORUM EKLE
1
Bayramda dönüş bileti bulamadı, işten kovuldu
2
Frutti Extra Bursaspor’u binlerce taraftarı karşıladı
3
Bursa’da faciaya ramak kala.. Araç sürerken uyuyakaldı
4
Karayolunda papağan kurtarma operasyonu
5
Köyde evlenecek gençleri sevindiren karar
6
Çocuklarda bahar alerjisine dikkat
7
Ablasının boğazını keserek öldüren sanığın...
8
Bursa'da trafik polisinden takdir toplayan hareket
9
Dağ ilçelerinden dönenler uzun kuyruk oluşturdu
10
Bursa Büyükşehirli satranççılar dünya zirvesinde
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:48

GÜNEŞ
05:36

ÖĞLE
13:05

İKİNDİ
17:01

AKŞAM
20:25

YATSI
22:05
SIRADAKİ HABER