Hava Durumu

Bursa’da kantin denetçilerine eğitim

2021-2022 eğitim öğretim yılı, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinin denetimine başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’da kantin denetçilerine eğitim

Kantin denetimleri öncesinde kantin denetçilerine verilecek eğitimlerin açılış toplantısı BTSO Eğitim Vadisi Oğuz Kağan Köksal Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici,  İSG İl Koordinatörü Sezai Kuruşçu, tüm ilçelerin İSG sorumluları ve Bursa Kantin Denetimi komisyon üyeleri ile Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri katıldı.

Açılış konuşmasında konuşan Bursa İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, "Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri açısından okul kantinleri ve yemekhanelerinin sağlıklı ve güvenilir gıda arzını sağlayabilmeleri için bu işletmelerin denetimleri ve kontrolleri son derece önemli. Gerçekleşecek eğitimde tüm denetçilere başarılar diliyorum.” dedi. 

Eğitimlerle ilgili çeşitli bilgilendirmelerin yapıldığı açılış toplantısının ardından kantin denetçilerine yönelik eğitimler verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.