Hava Durumu

Bursalı mimarlar, 2021’e sergi ile veda etti

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, düzenlediği yılbaşı organizasyonunda üyelerini Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi’nde buluşturdu. Mimarlar ayrıca müzede ‘Kantarın Topuzu Sergisi’ni de gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2021 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2021 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursalı mimarlar, 2021’e sergi ile veda etti

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, yeni yıl organizasyonu ile üyelerini bir araya getirdi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Rahmi Dede, salgın nedeniyle zorlu bir yıl geçirdiklerini, meslektaşlarının çalışmalarının bu durumdan oldukça etkilendiğini belirterek, “Hem üyelerimizin yıl boyunca yaşadıkları stresi atmalarını sağlamak ve onlara moral vermek hem de onlarla yıl değerlendirmesi yapmak amacıyla bu organizasyonu düzenledik. Organizasyonumuz için de mimari olarak başarılı bir restorasyon örneği olan ve kent içinde keyifli bir mekâna dönüşen Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi’ni tercih ettik. Müze yerleşkesinin içinde yer alan Fayton Kafe’nin bahçesinde açık havada samimi ve keyifli bir ortamda üyelerimizle buluşmaktan mutluyuz. Herkese sağlıklı, mutlu ve salgından uzak bir yıl diliyorum” dedi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri organizasyon kapsamında ayrıca Tofaş Anadolu Arabaları Müzesi Müdürü Aylin Tatlı ve Sanat Tarihçisi Nurten Köroğlu eşliğinde, Y. Mimar A. Naim Arnas’ın özel koleksiyonunda yer alan eserlerden oluşan “Kantarın Topuzu: Teraziler, Ağırlıklar, Ölçü Aletleri” Sergisi’ni de gezdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.