Hava Durumu

Gönüllü Kuruluşlar 1,5 yıl sonra yüz yüze toplandı

Bursa'da 96 sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındıran Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu 314’ncü toplantısını yüz yüze yaptı. Pandemi sebebiyle uzun bir aradan sonra ilk kez fiziki bir organizasyonla bir araya gelen platform üyeleri özlem giderdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2021 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gönüllü Kuruluşlar 1,5 yıl sonra yüz yüze toplandı

MÜSİAD Bursa Şubesi dernek merkezinde yapılan programa Bursa Göç İdaresi Müdürü Recep Batu, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney ve platform üyeleri katıldı.

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Heyeti Başkanı İbrahim Güney 1.5 yılı aşkın bir zaman sonra tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Güney, “Pandemi girdikten sonra yüz yüze toplantılarımıza ara verdik. Online toplantılarımızla, bazı gündeme dair basın açıklamalarımızla ve platformumuza üye kurumlarımızın kendi çalışmalarıyla bu süreci verimli geçirmeye çalıştık. Pandemi müsaade ettikçe önümüzdeki süreçte, göç, gençlik ve spor, aile ve sosyal yardımlar gibi konu başlıklarında toplantılar düzenlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Programa ev sahipliği yapan MÜSİAD Bursa Şubesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay da, “Uzun bir ara sonrası tekrar buluşmaktan çok mutluyuz. Bu süreçte çevrimiçinde görüştük ama dijital ortamlar yüz yüze toplantıların yerini hiçbir zaman tutamaz. MÜSİAD, kuruluşunun 31. yılını kutlarken, Bursa Şubesi de 25. yılını doldurdu. Yurtiçinde 81 ilde yapılanması varken yurt dışında da 90 ülke 225 noktada faaliyetlerini devam ettiriyor. Bursa Şubemiz 250 ana kademedeki üyesiyle hizmetlerini bu şehir ve ülke için sürdürüyor.”

Bursa Göç İdaresi Müdürü Recep Batu ise kurumun faaliyetlerinden ve yapılanmasından bahsederken gelen soruları da cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.