UEDAŞ'ın yılbaşı mesaisinde yer alan 351 kişilik saha ekibi yeni yılı aydınlatma direği ve enerji hatlarında çalışırken karşılayacak. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 5 milyonun üzerinde bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ'ın ekipleri yeni yılı kesintisiz enerji mesaisinde karşılıyor.
Abonelerine kesintisiz enerji hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten ekipler 128'i sepetli, 66 adet 4x4 arazi aracı ve 1 adet paletli kar aracı ile sahada görev yapmaya devam edecek.
Saha ekibinin yanı sıra elektrik şebekesinin online kontrolünü sağlayan SCADA sistemiyle de şebekesinin uzaktan ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam edecek. Saha çalışanları kesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak.
Güney Marmara'da yeni yıl enerjisi
Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), yeni yıl akşamında da kesintisiz enerji için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
1
Uludağ Üniversitesi öğretim elemanı alacak
2
Osmangazi Belediyesi saha işleri yaptıracak
3
Gemlik Belediyesi’nden hizmet alım duyurusu
4
Hilmi Şanlı'dan CHP'li Özgür Özel'in...
5
İznik sahil yolunda konforlu ulaşım
6
Bursalı örnek muhtar yılın vatandaşlığına...
7
Yılın son gününde otogarda yoğunluk
8
2022 Yıldırım’ın yılı olacak
9
BUÜ’den Mudanya’ya akademik destek
10
Bursalı mimarlar, 2021’e sergi ile veda etti
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:30

GÜNEŞ
06:06

ÖĞLE
13:14

İKİNDİ
17:03

AKŞAM
20:12

YATSI
21:41
SIRADAKİ HABER