Hava Durumu

İMH Bursa’dan BUÜ Rektörü Kılavuz’a ziyareti

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’u makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2022 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2022 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İMH Bursa’dan BUÜ Rektörü Kılavuz’a ziyareti

İMH Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, kurumsal ziyaretler kapsamında BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’la bir araya geldi.

Ziyarette konuşan İMH Bursa Şube Başkanı Ali Yılmaz, “İMH Bursa olarak gerçekleştirdiğimiz kurumsal ziyaretlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugünkü misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Aramızda eğitim camiasından çok sayıda değerli üyelerimiz var. Sizlerin de derneğimizi yakından tanıdığını biliyoruz. Bugün nezaket ziyaret kapsamında sizleri ziyaret ediyoruz. Önümüzdeki sene yapılacak ortak projelerde işbirliğine açık olduğumuzu belirmek isteriz. Birlikte hem üniversite öğrencilerine hem de şehre ve hayata dokunur çalışmalar gerçekleştirmek isteriz” dedi.

İMH Bursa Şubesi heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da İMH Bursa Şubesi’nin çalışmalarına her zaman destek ve katkı koyabileceklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.