Hava Durumu

İnegöl Belediye personeline sağlıklı yaşam eğitimi

İnegöl Belediyesi, bünyesindeki personele sağlıklı yaşamın temel ilkeleri alanında besin öğeleri, porsiyonlar ve hatalı beslenme ile ortaya çıkan hastalıklar, fiziksel aktiviteler konularında sağlıklı yaşam eğitimi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2022 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2022 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl Belediye personeline sağlıklı yaşam eğitimi

İnegöl Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Diyetisyen Gülşen Eroğlu tarafından belediye personeline sağlıklı yaşam eğitimi verildi. Eğitimde Eroğlu tarafından boy-kilo, yağ oranı, vücut su oranı gibi ölçümler yapılarak tavsiyelerde bulunuldu. Eğitimde makro ve mikro beslenme öğeleri, vitaminler, mineraller gibi sağlıklı yaşamın temel ilkelerinin yanında beslenmede önemli olan bir konu olan porsiyonlara değinildi. Sağlıklı yaşama sağlamada hangi besin grubundan günde kaç porsiyon alınması gerektiği belirtildi. Eroğlu, beslenmenin yanında fiziksel aktivitenin önemini vurgularken, özellikle masa başı çalışan personelin yapması gereken egzersizler hakkında anlatımlarda bulundu. Eğitim sonunda ise personeller sorularının cevaplarını Diyetisyen Gülşen Eroğlu’ndan aldı.
Mesleki ve teknik anlamda sürekli bir yenilik yapan İnegöl Belediyesi, aynı zamanda çalışanların yaşam konforunu arttıracak eğitimleri önemsiyor ve personelleri bilinçlendirmeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.