Hava Durumu

Mudanya’da yarıyıl tatili sanatla geçiyor

Mudanya Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca öğrencilere sanatla dolu, eğlenceli bir program hazırladı. Tatile giren çocuklar, gitar, taş boyama, seramik atölyelerinde el becerisi kazanırken eğleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanya’da yarıyıl tatili sanatla geçiyor

Mudanya Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencilere, bu yıl da eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak bir karne hediyesi verdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan sanat atölyeleri çocukların tatil keyfine renk katıyor. Çocuklar, Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde anneleriyle birlikte yarıyıl tatili boyunca gitar, taş boyama, seramik atölyelerinde el becerisi kazanırken eğleniyor. Atölyelere katılan çocuklar, sanatla kendini ifade etmenin farklı yolları ve teknikleriyle tanışıyor.

Ücretsiz olarak Mudanyalıların hizmetine sunulan atölyelerle her bireyin kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ettiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Atölyelerimizde çocuklarımız hayal güçlerinin sınırlarını zorluyor ve doğaçlama tekniğini kullanarak yaratıcılığını besliyor. Yeter ki çocuklarımız mutlu olsun, yeni eğitim dönemine dinlenmiş, eğlenmiş ama en çok da yeni beceriler kazanarak başlamış olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.