Hava Durumu

TDP Gürsu İlçe Teşkilatı kuruldu

Türkiye Değişim Partisi il ve ilçelerdeki teşkilatlanmaya hız vererek 2023 seçimleri için hazırlığını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2022 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2022 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TDP Gürsu İlçe Teşkilatı kuruldu

Türkiye Değişim Partisi Bursa’daki teşkilatlanmayı da sürdürüyor. Son olarak Ankara’da Genel Merkez’de Bursa TDP Gürsu İlçe Başkanlığı için bir araya gelindi.

TDP Gürsu İlçe Başkanlığı için Fettah Altın mazbatasını yapılan törenle aldı.

Bursa Gürsu ilçe teşkilatı için başkan Fettah Altın’a Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli, İl Başkan Vekili Bekir Yılmaz, Yıldırım İlçe Başkanı Şebap Acar ve çok sayıda partili katıldı.

Törende bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli şu sözleri kullandı:

“Bursa ilimiz Türkiye'nin 5 büyük sanayi ticaret ve turizm kenti olması hasebi ile hepimiz için çok büyük bir önem arz etmektedir. Bursa Gürsu ilçemizde yine Nadide beldelerimizden olup sanayisi ve tarımıyla ülke ekonomisine büyük fayda sağlayan önemli bir yerleşim alanımızdır. Burada yıllardır ikamet eden iş adamı değerli dostumuz kıymetli başkanımız sayın Fettah Altın Türkiye Değişim Partisi ilçe başkanı olarak atanmış olup birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları ile tam bağımsız bir Türkiye hedefine koşan partimizin en önemli neferlerinden biri olduğuna inanıyoruz.  Bu vesile ile Örgüt Kurulu Başkanımız ve Genel sekreterimiz olan sayın Teoman Mutlu ile  birlikte sayın başkanımız Fettah Altın’a mazbatasını sunmanın gururunu yaşadık.  Bursa'mıza Gürsu'muza ve partili tüm yurttaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gürsu İlçe başkanı Fettah Altın ise; “Gürsu ilçemizde bu görevi almanın mutluluğu içindeyim. Gürsu Bursa’da önemli bir ilçe. Değişime hazır bir ilçe. Biz de Gürsu ilçe teşkilatı olarak Türkiye Değişim Partisi’nin değişim rüzgarıyla, herkese ulaşacağız. Ülkemizin geleceği açısından partimizin çalışmalarını vatandaşlarımıza aktaracağız. Gürsu için Parti teşkilatımla birlikte var gücümle çalışacağım. Bu vesile ile Ben de burada başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e Genel Sekreterimiz Sayın Teoman Mutlu Bey’e, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Şişli’ye İl Başkanımız sayın Metin Yıldırım’a tüm ilçe başkanları ve teşkilatlara teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.