Hava Durumu

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’tan Bursa Şube’ye Övgü

Türk Kızılay Bursa Şubesi, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı ağırladı. Başkan Kınık, Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetlerle örnek iller arasında yer aldığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2021 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2021 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’tan Bursa Şube’ye Övgü

Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr Murat Tutanç Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede AK Parti Bursa İl Başkanı ve aynı zamanda Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin eski başkanı Davut Gürkan’da yer aldı. Görüşmenin ardından Genel Başkan Kerem Kınık Ramada Otel’de düzenlenen etkinlikte Türk Kızılay Bursa Şubesi İlçe Başkanları, Kadın Teşkilatı, Gençlik Kolları ve gönüllülerle bir araya geldi. Etkinlikte Türk Kızılay’ın faaliyetlerini paylaşan Başkan Kınık, Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin projelerine ilişkin paydaşlarla bilgi alışverişinde bulundu.

“153 YILDIR MEMLEKETİMİZE HİZMET EDİYORUZ”

Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin projeleriyle ve çalışmalarıyla iftihar ettiği iller arasında yer aldığını ifade eden Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Bursa Şubemizin gerek gerçekleştirdiği projeler itibariyle gerek koordinasyonları itibariyle gerekse yenilikçi modelleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında gerçekten gurur duyduğumuz şehirlerimizin arasında yer alıyor ve diğer şehirlerimize de örnek oluyor. Bizim temel vazifemiz milletimize hizmet etmek ve devletimize destek olmak. Bu faaliyetlerimizi siz değerli gönüllülerimizle, paydaşlarımızla ve çalışanlarımızla kesintisiz şekilde 153 yıldır yerine getiriyoruz. Sizlerin de bildiği gibi memleketimiz yangınlar ve sel felaketleriyle ciddi bir savaş verdi. Bu afetlerin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Türk Kızılay olarak, sağlık hizmetlerinde, kan hizmetlerinde, afetlerde, yoksul insanlarımıza destek olma noktasında yaygın bir şekilde çalışıyoruz. Yakın zamanda Türkiye'nin bütün ilçelerinde, mahalle ve köylerinde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız” dedi.

“İYİLİK HAREKETİNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç Bursa Şubesi olarak gerçekleştirdiği proje ve faaliyetleri Genel Başkan Dr. Kerem Kınık ve paydaşlarla paylaşarak “Bursa’daki çalışmalarımızı anlatmak üzere ve birlikte Türk Kızılay’ımız için daha iyi neler yapabiliriz noktasında bizlerle fikir alışverişinde bulunmak üzere bugün Genel Başkanımız teşrif ettiler. Biz kendilerinin burada olmasını çok arzu ediyoruz. Bizlerle sık sık buluşmalar düzenlemesini çok istiyoruz. Çünkü bizlerle ne kadar iletişim halinde olursa bizim şubelerimiz adına hem dertlerimizi anlatmak hem projelerimizi anlatmak noktasında çok olumlu olacağını düşünüyoruz. Biz Türk Kızılay Bursa Şubesi olarak tüm gayretimizle ve heyecanımızla Türk Kızılay’ımızın iyilik hareketine güç katmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.