Uludağ'a çıkacak olan vatandaşlar navigasyona adres yazdıklarında ana yoldan değil de Osmangazi ilçesi Demirkapı Mahallesi'ndeki kestirme yola yönlendiriliyor.
Bu yolda eğim fazla ve keskin virajlarla dolu olunca çok sayıda araç kaza yapıyor ve yolda kalıyordu. Çok sayıda araç sürücüsü bu yola girip kazan yapınca mahalleli de yolun başına şu uyarı yazısını astı:
"Dikkat; navigasyona aldanıp Uludağ yoluna çıkış için bu yolu kullanmayın. Tehlikeli viraj ve yokuş"
Mahalle sakinleri sürücüleri sözlü de uyarıyor Navigasyonla bu yola gelen Uludağ yoluna çıkacak sürücüler pankartı görünce geri dönerek başka yolu kullanıyor.
Bu yolda çok sayıda kazanın yaşandığını ifade eden mahalle sakini Rami Avcı, "Mahallemizde bulunan bu yol Uludağ yoluna çıkıyor. Fakat yolun eğimi çok fazla ve çok dik. Navigasyon araçları buraya getiriyor. Bu araçlar bu dik ve virajlı yolu kullanınca yolda kaza yapıyordu. Kazalar çok fazla olunca pankart asılarak önlem alındı. Bu pankartı gören sürücüler geri dönerek başka yolu deniyor" dedi.
Uludağ yolunda navigasyon uçuruma sürüklüyor...Pankart ile tedbir aldılar
Bursa'dan Uludağ'a çıkacakları navigasyondaki harita uçurumlu ve eğimi fazla yola yönlendirince vatandaşlar yolun girişine pankart asarak sürücüleri uyarmaya başladı.

YORUM EKLE
1
Bursalı esnafın gözü kulağı gelecek Arap turistte
2
Bursa'da 245 silah ele geçirilmişti...Zanlıların...
3
Bursa'da hayatlarının şokunu yaşadılar!...
4
9. Doğal Plato Bursa 7 Kısa Film Çekim Günleri...
5
Sıfır masrafla 40 günde 6 bin lira gelir
6
Gemlik efsane yarışlara hazır
7
Tarım arazisine yapılan kaçak fabrikalar yıkıldı
8
Bursa'da kaykaycılar hünerlerini sergiledi
9
Uluslararası Bursa Festivali’nde bir ilk
10
Mudanya Belediyesi’nin ayçiçekleri hasada hazırlanıyor
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:36

GÜNEŞ
05:31

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
17:11

AKŞAM
20:44

YATSI
22:31
SIRADAKİ HABER